Witam pilnie poszukuje aplikacji do panela pioneera model w temacie napisalem chodzi mi szczegulnie ze popaliły mi sie klawisze z diodami led i chcialem je zastapic z tym ze w kolorze czerwonym diody powymienialem i czesć diod swieci a czesc nie diody na klawiszach wogle nie swieca ale sa popalone na 100% sprawdzilem moze jest metoda na zastapienie ich czyms prosze o pomoc bo juz mnie cos trafia wielka pomoca był by schemat panela ale kazda pomoc jest dla mnie bardzo cenna dziekuje i zycze miłego dnia
Panowie może nie dokładnie opisałem te diody na klawiszach część z nich nie swieciła i była popalona reszte diod ja zeszlifowałem do tego stopnia by nie swieciły porozwieralem bo jak pisałem że radio ma świecić na kolor czerwony a włączników z kolorem czerwonym nigdzie nie mogę znalezć klawisze działają ale teraz chce jakoś popodpinać te diody do miejsc gdzie sa klawisze chyba ze znacie sklep z klawiszami tyle że świecącymi na czerwono albo sposob jak w 1 klawiszy sa one podpiete troszke za wczesnie sobie je zeszlifowalem nie sprawdzając jak to szło
Post zamykam dziekuje za pomoc
Panowie może nie dokładnie opisałem te diody na klawiszach część z nich nie swieciła i była popalona reszte diod ja zeszlifowałem do tego stopnia by nie swieciły porozwieralem bo jak pisałem że radio ma świecić na kolor czerwony a włączników z kolorem czerwonym nigdzie nie mogę znalezć klawisze działają ale teraz chce jakoś popodpinać te diody do miejsc gdzie sa klawisze chyba ze znacie sklep z klawiszami tyle że świecącymi na czerwono albo sposob jak w 1 klawiszy sa one podpiete troszke za wczesnie sobie je zeszlifowalem nie sprawdzając jak to szło
Post zamykam dziekuje za pomoc