VOICE CRAAFT to podróba SOUND CRAAFTA
ta pierwsza ma raczej korzenie w chinach i robią na czymś w rodzaju Alphardów. Wpisze w google strony z google pisża że to zarąbiste glosniki, a strony akustyczne że dziadostwo, oczywiście akustyczne mają racje.
Na dole tekst autora z allegro i moje opinie:
generalnie chciałbym umiec tak kłamac i zarabiac dużo pieniedzy ale nie potrafię. Co za sarkazm, jedyne co uczciwe to cena - nie jest zbyt wygurowana. Ale i tak pewnie idzie na tym nieźle zarobić.
"Firma VOICE KRAFT należy do pionierów producentów branży car-audio znanych w Niemczech jak i całej europie zachodniej. Ortografia powinno być w Europie Zachodniej, po za tym pionierzy car audio to firmy wsadzające radia samochodowe do Garbusow czy trabantów w DDR, a to by wychodziło, że jest nią RFT
Chyba nikomu nie trzeba tłumaczyć, że drogą poprawy parametrów głośnika jak i poziomu głośności oraz osiągnięcia niskich częstotliwości w car audio są wzmocnienia mocy nie wzmocnienia mocy a sama moc, wystarczy wyrwac sprzężenie zwrotne ze wzmacniacza a wzmocnienie mocy wzrasta ze 100razy a moc się nie zmienia, których często brakuje nam w samochodzie. Bo co może głośnik z papierową membraną? g.... może 100% estradowców, naprawde może więcej, a posiada membrane z papieru, mały skok membrany i dużo większe SPL dzieki lekkosci membrany i moc... 800W 1000W przy 98dB... VOICE KRAFT niestosuje miękkiego papieru! Papier jest może staroświecki, ale niezly jedyne co w nim jest złe to że lubia go bakterie, wilgoc itd.
SUBWOOFER VOICE KRAFT VK 1910 NEW MODEL dzięki membranie POLIPROPYLEN LAKIEROWANY osiąga częstotliwość 19 Hz Moje głosniki skacza i przy 1 Hz, ale nie grają. Membrana ma jeszcze jedną niepowtarzalną zaletę – trwałość!!! Mam tonsile na papierku i gabce i trzymią się 10 lat Każdy z nas wie jak wpływa wilgoć i duże temperatury, na membrany kolorowe w podobnych subwooferach to nie u Nas. SUBWOOFER VOICE KRAFT można naprawdę CIESZYĆ SIĘ BASEM!!!.
W bardzo przystępnej cenie dzięki wieloletnim doświadczeniom najlepszych niemieckich specjalistów laboratorium Voice Kraft oferuje:
1) Solidna trwała drewniana obudowa no od biedy
2) Profesjonalne wygłuszenie specjalistyczną watę mineralną Tu mogli by i szmaty dac
3) 2 profile bass refleksy – obniżające jeszcze bas – jest jeszcze głębszy dołożenie dwóch profili BR podwyższa Fb tunelów, a nie obniża jak tu piszą.
4) Solidne metalowe gniazda połączeniowe Postarali się... dwa rodzaje metalu zwiększa latwość korozji
5) Tylko w Voice Kraft wentylowana cewka głośnika – zabezpieczająca przed spaleniem Przed spaleniem nie zabezpiecza, wszystko idzie spalić.
6) Membrana z wysokiej jakości lakierowanego polipropylenu IMPP
7) Głośnik o dużym magnesie z duża mocą 500W !!! Duży magnes oznacza dużą siłe magnetyczną, a zatem zwiększenie SPL a co za tym idzie zmneijszenie mocy - chyba ze ten glośnik ma jakieś lewe magnesy
8) Niezawodne komponenty –NIEZAWODNOŚĆ- BRAK REKLAMACJI Może po prostu nie uznają
Znawcy tematu wiedzą co jest źródłem pięknego MOCNEGO DŹWIĘKU!!! SUBWOOFER VOICE KRAFT VK 1910 new model!!!. Tanio, mocno, a nastepnego dnia nie ma kaca zupełnie tak jak w Erze
*Obawiasz się tanich chińskich kolorowych podróbek? No to kup ten jesli wierzysz w to że Hongkong to już Europa
*Cenisz jakość, mocne podbicie za rozsądną cenę? Podbicie nie zawsze jest korzystne
*Znasz już niemieckie wykonanie oraz osiągi niemieckiego CarAudio - Pewnie nie używaja do tego celu VoiceCraftów tylko np JBL, Pioneerów
*Lubisz Dużo Basu podłączając suba... pod Same Radio
*albo masz już wzmacniacz i szukasz coś Dobrej jakości i Dużej Mocy
*Szukasz solidnego masażu Twoich pleców
*To dobrze trafiłeś! VOICE KRAFT
*DOŁĄCZ do Tych którzy BASUJĄ już PO TWOIM MIEŚCIE!!!
ZDECYDUJ SIĘ NA COŚ WYJĄTKOWEGO
I WPRAW SERCE W DRŻENIE SUBWOOFER VOICE KRAFT
W NOWEJ NISKIEJ CENIE – 109,90 PLN ZA 500W!!!
GRATIS Dla Wszystkich!!!:
METALOWA CZARNA RAMKA MASKUJĄCA"
Pomogłem? Kup mi kawę.