problem zamieniaja sie mi literki lub uciekaja w ogole np naciskam literke m a wyskakuje mi c lub niedziala mi alt itd a czasem jest ok ze wszystkim
cale narzedzie do rozwiazywania problemow przejehane sys xp
czasem pomoze jak mu na nowo wegram sterowniki ale czasem "wszystkie funkcje klawiszow trwalych wylonczone,polski programisty, antywirusem tez przejechane, nie ma konfliktu sprzentowego,klawiatora na 100% ok sterowniki sciagniete od producenta i dalej.... sory ze tak brzydko pisze ale to na tej klawiatorze wlasnie pisze...a jeszcze jedno nie wiem ale se przeliczylem klawisze i jest ich106 a nie 101-102 no chyba ze sie wyeliminuje powtarzajace typu enter schift,ctrl,alt
moj system to xp profesional klawiatora easy
--------------------------------------------------------
prosze poradzcie co. z gory dziekuje bardzo
cale narzedzie do rozwiazywania problemow przejehane sys xp
czasem pomoze jak mu na nowo wegram sterowniki ale czasem "wszystkie funkcje klawiszow trwalych wylonczone,polski programisty, antywirusem tez przejechane, nie ma konfliktu sprzentowego,klawiatora na 100% ok sterowniki sciagniete od producenta i dalej.... sory ze tak brzydko pisze ale to na tej klawiatorze wlasnie pisze...a jeszcze jedno nie wiem ale se przeliczylem klawisze i jest ich106 a nie 101-102 no chyba ze sie wyeliminuje powtarzajace typu enter schift,ctrl,alt
moj system to xp profesional klawiatora easy
--------------------------------------------------------
prosze poradzcie co. z gory dziekuje bardzo