logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 6100 nie włącza się po kuligu, brak uszkodzeń zewnętrznych

Damzol 22 Lut 2006 13:33 1416 5
REKLAMA
  • #1 2333715
    Damzol
    Poziom 11  
    Witam mam problem z telefonem nokia 6100 ! mialem dzis telefon na kuligu i w trakcie zauwazylem ze tel nie chce mi sie wlaczyc :( telefon nie byl ani zamoczony bo byl w kieszeni i nie upadl mi nigdzie nie wiem moze to wina tego ze raz sie poslizgnalem i przewrocilem :) z tym ze nie spadlem na telefon bo nie jest w nim nic pekniete ani wyswietlacz ani nic :( jesli ktos by wiedzial od czego to moze byc prosilbym o napisanie tutaj albo najlepiej na maila lub gg
    mail : damzol(_at_)o2.pl gg : 5835385
  • REKLAMA
  • #2 2333740
    Lutownica
    Poziom 16  
    Ocena: 24
    zacznij od podmianki na chwilę dobrej baterii, jeśli nie ruszy to najrozsądniej bedzie podejść do jakiegos dobrego serwisu, chyba, że masz jakieś graty do serwisu i doświadczenie w tym temacie ;)
    pozdro
  • REKLAMA
  • #3 2333785
    Damzol
    Poziom 11  
    no chyba tak zrobie podmienie baterie na poczatek jesli nie pomoze to albo sprzedam tel albo do jakies serwisu sie przejde...
    ps. jakie baterie pasuja do noki 6100 chodzi mi od jakich innych nokii
    pasuja baterie...?
  • REKLAMA
  • #4 2333812
    Lutownica
    Poziom 16  
    Ocena: 24
    np. 3100, bardzo popularna
    pozdro
  • REKLAMA
  • #5 2334988
    Damzol
    Poziom 11  
    Aha ok dzieki ! a czy cos onnego jeszcze moglo sie rozwalic ? np od uderzenia czy tez jakbym ja sniegiem zamoczyl ?
  • #6 2335375
    n00n3
    Poziom 17  
    Damzol napisał:
    Aha ok dzieki ! a czy cos onnego jeszcze moglo sie rozwalic ? np od uderzenia czy tez jakbym ja sniegiem zamoczyl ?

od udezenia mogly pujsc kulki pod jakims ukladem jezszcze zalerzy jakie udezenie :D a jak ja sniegem zamoczyles to pewnie jest jakies zwarcie...i raczej domowymi sposobami sie nie da tego naprawic a bez jakiego kolwiek doswiadczenia to lepiej sie nie dotykac bo potem po kims to dopiero jest problem naprawic albo wogle sie nie da :) wybierz sie do jakiegos serwisu i ci naprawia
    pozdro
REKLAMA