witam
otoz mam taki problem, telewizor ten ma problemy z wyswietlaniem obrazu a mianowicie, na niektorych kanalach brzeczy na innych miga, a do tego obraz lata jak tylko pokaze sie jakis pasek z napisem...kabelek antenowy w 100% sprawny...aha do tego jeszcze jak czsami sie dotknie koncowki wyscia antenowego to lubi popiescic pradem
czy moze mi ktos powiedziec co sie da z tym wszystkim zrobic, jezeli lutownica+checi+kondensatorki albo cus to dam rade bo tyle mam
aha jeszcze na koniec dodam ze ten tv jest juz dostrojony na maxa ze lepiej sie nie da (dostrajanie reczne tzn wskaznik dostrojenia wychylony max na prawo, gdy dam troch w lewo to obraz jeszcze staje sie gorszy i audio trzeszczy na maxa)
Prosze o pomoc i dzienki za odpowiedzi
otoz mam taki problem, telewizor ten ma problemy z wyswietlaniem obrazu a mianowicie, na niektorych kanalach brzeczy na innych miga, a do tego obraz lata jak tylko pokaze sie jakis pasek z napisem...kabelek antenowy w 100% sprawny...aha do tego jeszcze jak czsami sie dotknie koncowki wyscia antenowego to lubi popiescic pradem
Prosze o pomoc i dzienki za odpowiedzi