logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Nokia 3510i nie włącza się po upadku - co jeszcze sprawdzić?

iroc 06 Mar 2006 19:37 1140 2
REKLAMA
  • #1 2382884
    iroc
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Witam mam telefon nokie 3510i , dostałem ją od brata. Telefon jest po upadku, teraz w ogóle się nie włącza. Sprawdziłem stycznik baterii i włącznik są okej. Sprawdziłem także bezpiecznik oznaczenie "K" , też jest dobry. Zastanawiam się co należy sprawdzić w celu wykluczenia następnych elementów. Proszę o pomoc, z góry dziękuje.
    Irek

Dodano po 2 [minuty]:

Dodam jeszcze ,że sprawdzałem na 2 dobrych bateriach również z nokii 3510i i z nokii 3310.
  • REKLAMA
  • #2 2384270
    jaket
    Poziom 20  
    Ocena: 12
    Najczęściej w przypadku gdy 3510i nie włacza się pomaga wgranie nowego oprogramowania. Jeśli nie masz czym to nic nie zrobisz. Poza tym w sytuacji gdy telefon się nie włącza, anie jest to wina oprogramowania to trzeba poszukać serwisówkę i shcemat i wg nich sprawdzać punkt po punkcie żeby wykluczyć kolejne elementy.

Bezpiecznik, który sprawdzałeś jest od ładowania.
  • #3 2891471
    iroc
    Poziom 13  
    Ocena: 3
    Witam ! Do tej pory nie miałem ani czasu ani możliwości próby wgrania softu do tej nokii. Nie mam niestety box-a, jeśli coś się zmini i pomoże w reaktywacji tel. z pewnościa zamieszczę opis na forum.
REKLAMA