logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Lexmark Z35 - Nierówne wciąganie papieru po 158 dniach użytkowania, co robić?

Andie 15 Maj 2003 19:21 1722 4
REKLAMA
  • #1 214901
    Andie
    Poziom 22  
    Ocena: 19
    Witam. Drukarka od nowości (a ma już jakieś 158 dni) wciąga nierówno papier - ale nie zawsze. Zauważyłem, że wałek wciągający papier jest tylko z prawej stroby i prawdopodobnie dlatego tak sie dzieje. Czy ktoś mi powie - jest sens to puścić na "gwarancji" , czy to juz taki bubel i g... z tego będzie
  • REKLAMA
  • #2 216149
    Andie
    Poziom 22  
    Ocena: 19
    może ktosik ma takigo sprzęta i podzieli się wrażeniemi z użytkowania
  • REKLAMA
  • #3 218273
    tel-fan
    Poziom 14  
    Ocena: 6
    Witaj
    Pytanie odnosnie drukarek zadajemy na innym forum tj.Drukarki, kserokopiarki i plotery.

Co do samego zapytanie to jak najbardziej ze jest to sens reklamować.
    Nie dopuszczalnym jest aby drukarka-prawie nowa tak pracowała.
    Po to masz dwarancje wiec z niej kozrstaj!
    No chyba ze w instrukcji obsługi pisze ze drukarka wciąga krzywo papier i jest to normalne:)- wtedy nie masz podstaw gwarancji bo reklamujesz stan zgodny z załozeniami fabrycznymi opisanymi w instrukcji..:)

POzdrawiam!
  • REKLAMA
  • #4 218380
    LEM
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 20
    tel-fan napisał:
    Witaj
    Pytanie odnosnie drukarek zadajemy na innym forum tj.Drukarki, kserokopiarki i plotery.

Dlatego temat został przeniesiony ... 8)
  • #5 267761
    Emylus
    Poziom 12  
    Ocena: 5
    Mam lexmarka Z32 też ma z boku wałek ale wszystko gra. Raz mi się zdażyło za mocno ścisnąć suwakiem papier (mało papieru włożyłem) i wtedy krzywo brała. Zawsze suwak pozostaw z jedno milimetrowym luzem od papieru.
REKLAMA