logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Czy toner do HP pasuje do drukarki Samsung? Kompatybilność tonerów z Allegro

Ronin 14 Mar 2006 20:46 1176 4
REKLAMA
  • #1 2414559
    Ronin
    Poziom 13  
    Ocena: 58
    witam.

Mam pytanie, czy toner do uzupełnienia, taki kupiony na allegro, jeżeli kupię do hp, to będzie odpowiedni do samsunga? . Gdzieś słyszałem że generalnie jest to bez różnicy, ale chciałem się upewnić.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2414620
    forteca
    Specjalista KYOCERA
    Ocena: 82
    Witam

Ronin napisał:
    witam.
    Mam pytanie, czy toner do uzupełnienia, taki kupiony na allegro, jeżeli kupię do hp, to będzie odpowiedni do samsunga? . Gdzieś słyszałem że generalnie jest to bez różnicy, ale chciałem się upewnić.
    Pozdrawiam.

Hmmm....wiesz ja tez gdzies slyszalem, ze gaz z butli gazowych jest dobry do samochodow...tylko dlaczego taki proceder jest b.wybuchowy i scigany przez policje? ;) ....a teraz wracajac do tematu....lepiej stosuj toner tylko do wlasciwej drukarki....a na pewno taka drukarka ci dluzej pochodzi :) i w twojej kieszeni zostanie troche wiecej pieniedzy na jakies zbytki ;) a nie na serwis.....i moja rada ;) ....jesli ktos ci poleca toner dedykowany dla jakiejs drukarki...unikaj go jak ognia....lepiej dolozyc 5 - 10 zlotych a miej spokoj :)

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2414869
    copyman
    Specjalista - kserokopiarki
    Ocena: 829
    I to jest kolejny dowód na tzw. "mędzenie" cóż , sadza z komina też jest czarna i na dodatek za darmochę :-) Nasyp - może coolnie !

C.
  • REKLAMA
  • #4 2415887
    marek216
    Poziom 43  
    Ocena: 923
    :arrow: Ronin

ropa i benzyna to paliwo a czy ktoś stosuje to zamiennie ?

poczytaj posty na forum odnosnie zamienników tonerów, zasypek, kombinacji z tonerami, itd

to forum to prawdziwa kopalnia wiedzy

ale z drugiej strony jeśli chcesz dac nam zarobić .......

zasypek poszukaj w agawie ale nie gwaratuje że wszytsko bedzie OK

orginały w niższych cenach czasem na allegro
  • #5 2417511
    Ronin
    Poziom 13  
    Ocena: 58
    Cytat:
    jesli ktos ci poleca toner dedykowany dla jakiejs drukarki...unikaj go jak ognia...lepiej dolozyc 5 - 10 zlotych a miej spokoj

Za bardzo nie rozumiem. Potrzebuje poprostu zasypki do samsunga ML-1610. gdzie szukać czegos dobrego?
REKLAMA