logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Volkswagen Passat 2.0 16V '95 - szarpanie przy 3000 obr./min i falowanie na biegu jałowym

kit 16 Mar 2006 00:37 1266 3
REKLAMA
  • #1 2419869
    kit
    Poziom 2  
    Drodzy użytkownicy posiadam auto jak powyżej i mam z nim problem chodzi na benzynie i na gazie i takie same objawy przy 3000 obrotów zaczyna szarpać, a na wolnych obrotach faluje nie utrzymuje równych obrotów wymieniłem świce przewody cewkę kopułkę i palec rozdzielacza prosze pomóżcie Krzysztof-borowski(_at_)o2.pl pozdrwiam dziekuję
  • REKLAMA
  • #2 2420508
    Slawek J
    Poziom 30  
    Ocena: 170
    Wolne obroty u ciebie wynosza 3000 obr/min??????:D
  • REKLAMA
  • #3 2420542
    lajkonic
    Poziom 16  
    Ocena: 29
    witam,cos jest z "dawka" powietrza , moze przeplywomierz lub potencjometr lub czujnik przepustnicy, /jezeli jest turbina to moze byc ona/,pozdrawiam Zdzislaw
  • #4 2421291
    kit
    Poziom 2  
    Slawek J napisał:
    Wolne obroty u ciebie wynosza 3000 obr/min??????:D
    ODP Przperaszam źle sformułowałem zdanie teraz bedzie lepiej

Dodano po 2 [minuty]:

lajkonic napisał:
    witam,cos jest z "dawka" powietrza , moze przeplywomierz lub potencjometr lub czujnik przepustnicy, /jezeli jest turbina to moze byc ona/,pozdrawiam Zdzislaw

Odp. Tylko bardzo dziwnym objawem jest to ze to nie jest ciągła usterka raza jest raz jej nie ma ale disiaj spróbuje sprawdzić zalecane przez pana podzespoły pozdrawiam dokładniej ten objaw jest taki jak by brakowało chwilami iskry
REKLAMA