Mam problem, chciałbym zaprogramować swój alarm w aucie aby blokował drzwi 5 sek. po włączeniu silnika. Niestety nie ma możliwości zdobycia instrukcji do tego celu.
Witam
Chęć nawiązać do tego tematu . Pał mi alarm ST 800P ( 2001r), dostałem używkę ale ST 800P ver.5.0 VND. Już sprawdziłem , nowy pilot wg instr. starego alarmu dał się wczytać , kierunkowskazy zamigały. Teraz naciśniecie nowego pilota powoduje miganie LED z alarmu ale nic się nie dzieje.
Kombinuję , czy wykorzystanie pilotów z ver.5 będzie możliwe ? do ST 800P.
stare piloty padały kolejno co 3 lata. Dzisiaj pilot miga ale zero reakcji za strony alarmu.
Czy jest opcja -stary alarm ( jeżeli jest sprawny) i piloty z ver. 5.0 ? - bo nie mam pojęcie gdzie szukać alarmu w aucie./ jest też centralny zamek i to znalazłem ale to nie alarm . Toyota Yaris 2001 r. alarm zakładany w salonie.
Może ktoś mi coś podpowie?
niby , wyjście, ale w Yarisce jest sterownik centralnego zamka ST 1000 i mam drugi sprawny alarm ST800P VND , jak tu pisali 3 przyciski ale z białą dioda w pilocie ( świeci na czerwono ).
boję się tylko roboty - szukania starego alarmu , kiedyś tam znalazłem dwa czujniki zbicia szyby i chyba uderzenie - za licznikiem ale centralka .. gdzie ona