logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Doładowanie simplus 50zł - niby jest a go nie ma...

barti223 29 Mar 2006 17:57 4337 8
REKLAMA
  • #1 2471757
    barti223
    Poziom 20  
    Ocena: 37
    WItam
    Doładowałęm dziś konto w simplusie za 50zł (ostatnia moja kaska;()
    OD razu mi wyszedł jak zawsze napisz: Konto zasilone, prosimy wyłączyć telefon i usunąć zbędne wiadomści z karty sim.
    Wyłączyłem..........i ...........NIC
    Potwierdzenie ejst ale pięniędzy na koncie brak ! nie moge dzwonić itp.
    CZy komuś sie już to przydarzyło??
    Z góry thx za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2471779
    aaarekkk
    Poziom 15  
    Ocena: 10
    zadzwoń na "biuro obsługi uzupełnień" czy jakoś tak. z tego co wiem mają jakiś czas na uzupełnienie konta. Ja tam bym też sie wkurzył...
  • #3 2471863
    Micki_2004
    Poziom 20  
    Ocena: 6
    Ja dzisiaj pół dnia doładowywałem konto w simplusie i nie mogłem. Do BOK też się nie mogłem dodzwonić. Po 5 godzinach dopiero przyszedł mi sms o doładowaniu i jest OK'.
  • REKLAMA
  • #4 2471958
    barti223
    Poziom 20  
    Po 5h mówisz??
    Ja doładowałem była jakaś 9.20(dziś) i do tej pory nie doszedło uzupełnienie.
    ZObaczymy do jutra.
    P.S. Micki_2004Podaj mi numer do BOK.
  • #5 2472122
    plitom
    Poziom 28  
    Ocena: 35
    nie masz na co czekać do jutra bo i tak Ci nic nie przyjdzie już teraz miałem ten sam problem tzn znajoma zobacz tutaj https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic479765.html poprostu dzwoń do nich i mów że mimo otrzymania smsa z wiadomością że konto doładowane wraz nie masz pieniędzy na koncie ja 2 razy dzwoniłem i za drugim razem poskutkowało miła pani zajeła się moją sprawą i po około godzinie znowu dostałem smsa by wyłączyć i włączyć telefon i było już ok.
    PS numer do BOK 2601 oczywiście dzwoniąc z karty simplusa.
  • REKLAMA
  • #6 2472192
    Micki_2004
    Poziom 20  
    Ocena: 6
    Z komórki nr tel. masz wyżej a ze stacjonarnego to (022)607 16 01.
  • #7 2472484
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #8 2472512
    aro_s-c
    Poziom 13  
    kiedys mialem simplusa.... przez cale 2 miesiace <LOL>. tez mialem problemy z doladowaniem :-/ a poza tym straszni zlodzieje sa! mialem 1,22PLN na koncie (nie pisalem i nie dzwonilem od tygodnia czasu) i wysłałem 1 smsa... za chwile dosatlem wiadomosc: wylacz/wlacz telefon..... tak zrobilem. i zamiast 1,02 na koncie zostalo mi cale 2 grosze!!!

1 zlotówke za smsa (do 160znakow) mi skasowali!!!
  • #9 2473742
    barti223
    Poziom 20  
    No i dzwoniłem dziś do tego biura bo wczoraj to mnie wogule nie połączyło...
    Przemiła babka oznajmia mi że cały system działa na AWARYJNYM i są problemy z doładowaniami.
    Powiedziała że doładowanie przyjdzie ale ona nie jest w stanie powiedzieć czy za 1h czy za 2 dni <lol>
    Słyszałem że sieć + sie wali przez to przenoszenie numerów m.in era=>plus

Podsumowanie tematu

LABEL_AI_GENERATED
Użytkownik doładował konto w sieci Simplus kwotą 50 zł, otrzymał potwierdzenie SMS o doładowaniu i instrukcję wyłączenia telefonu, jednak środki nie pojawiły się na koncie, uniemożliwiając wykonywanie połączeń. Inni użytkownicy potwierdzili problemy z doładowaniami w Simplusie tego dnia, wskazując na opóźnienia nawet do kilku godzin oraz trudności w kontakcie z Biurem Obsługi Klienta (BOK). Zalecano wielokrotne próby kontaktu z BOK pod numerami dedykowanymi dla kart Simplus oraz ze stacjonarnych, gdzie po interwencji pracownika problem był rozwiązywany w ciągu około godziny. Pojawiły się informacje o awarii systemu doładowań w sieci Plus, na której bazuje Simplus, spowodowanej m.in. przenoszeniem numerów między operatorami (Era do Plus). System działał w trybie awaryjnym, co powodowało niestabilności i opóźnienia w księgowaniu doładowań. Dodatkowo zgłaszano problemy z naliczaniem opłat za SMS-y w Simplusie.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA