logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Gdzie serwisować instalację LPG LandiRenzo w okolicach Głogowa?

laskala 31 Mar 2006 20:51 1230 2
REKLAMA
  • #1 2479608
    laskala
    Poziom 12  
    Ocena: 43
    witam

Od niedawna jestem posiadaczem auta z instalacją LPG LandiRenzo. Mieszkam w Głogowie i w moim mieście, jak i w najbliższej okolicy nie ma gazowników, którzy mogliby obsłużyć tą instalację. W Głogowie wszyscy mówią że to instalka do du......y i sie w to nie bawią i z tego też powodu nie mają ani oprogramowania ani iterfejsu do tej instalacji.

Więc szukam serwisu najbliżej Głogowa. Gdzieś na granicy województw dolnośląskiego, lubuskiego lub wielkopolskiego, albo w byłym legnickim.
    Proszę o pomoc i pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #2 2487811
    brzezina1
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    glupoty gadaja !! jak dla mnie LR jest jedna z lepszych firm na rynku instalacji LPG.Znam historie kilku aut , ktore na instalacji LPG LR przejechaly spokojnie 150000 km lub wiecej (zdarzalo sie nawet ze bez zadnej ingerencji w ustawienia , a nawet i bez zmiany filterka gazu !! )
    Sam mam tez instalacje LR w swoim aucie i przejechane na niej 130000 km bez jakichkolwiek zastrzezen.
    Napisz jaki rodzaj instalacji masz (II gen. , wtrysk) ? i ew. model kompa.
    pozdr
  • #3 2487931
    laskala
    Poziom 12  
    Ocena: 43
    Mam instalację gazową w silniku z jednopunktowym wtryskiem paliwa (Golf III, silnik 1.6 CL).
    Typ i numer gazowego komputera sterującego:
    LCS A1 V05 ER.
    Na benzynie silnik pracuje równo, natomiast na gazie pływają obroty od bardzo niskich ok 200 do wysokich ok 1800. Czasami potrafi zgasnąć np. na światłach lub kiedy wrzuci się na luz.

Pozdrawiam
REKLAMA