Witam, Mam taki tuner jak w opisie. Problem polega na tym że przy włączeniu aplikacji tam gdzie ma być obraz z karty pojawia sie czarny obraz i nic nie słychać!. Dodam również że tuner posiadam 2 lata i przez ten czas nie miałem z nim problemów: robiłem reinstalki windy xp i było dobrze!!!. Jeszcze wcześniej zmnieniałem płytę główną, procka, ram i też było dobrze! (Moja stara konfiguracja: Celeron 466MHz, 192MB ram, 20GB Hdd, Riva TNT2, płyta Via VL-601, zasilacz no name 235Watt Max, Nagrywara DVD Liteon). Teraz mam: płyta MSI 6712, DURON 1800, 256MB ram, reszta praktycznie bez zmnian. Napisze jeszcze że na tym 1 kompie miałem Win98 i było bez problemu: instalowałem Win98 (teraz Xp) potem grafika, sound, siec (zapomniłem dodać: wtedy miałem zwyklą sieciówke na RJ-45, a teraz radiową) potem instalowałem sterowniki orginalne z płyty i działało!. Próbowałem jakieś kodeki - nie podziałało
. Przekładałem w inne sloty - tak samo. Reinstal windy xp - rezultat tak jak obok
. Próbowałem też win98 - identycznie jak w Xp. Potem jeszcze raz Xp - instalacja bezproblemowa windows ładnie wszystko wykrywa, instaluje ale jak włączam Winfast TV PRV to jest czarny obraz i nie słychać szumów nawet na wył. antenie! Co jest nie tak! Czy możliwe że karta jest padnienta (a windows ja wykrywa) Prosze o pomoc. Z góry dziękuje.