logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Drukarka HP LaserJet 1020 nie drukuje na Windows 98 SE - co zrobić?

necus 04 Kwi 2006 11:14 1296 2
REKLAMA
  • #1 2491320
    necus
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam
    Kupiłem nowa drukarke hp LJ1020 i mam problem. Drukarka instaluje sie elegancko proces konczy sie powodzeniem wszystko super ale nie drukuje po prostu po zainstalowaniu (poprawnym) sterowniki bez konfiktów wszystko ok jak dajemy polecnie drukuj migaja sobie djody na drukarce przez chwile i cisza nic sie nie dzieje. I tu własnie wielki problem sie pojawia drukarka jest w sklepie u mojego znajomego musi drukowac a tu kicha nie mozna. system windows 98 SE oryginalny wszystko jak powinno byc. Jesli chodzi o sama drukarke to jest sprawna podłaczyłem ja do laptopa na winxp i smiga kabel tez wykluczyłem działa na laptopie. Prosze o podpowiedz co z tym fantem zrobic bo juz skonczyły mi sie pomysły.
    Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 2491402
    kosmita
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 134
    Zacytuję opis działu Drukarki, kserokopiarki i plotery Serwis drukarek, kopiarek, ploterów, uszkodzenia elektroniczne i mechaniczne, sposoby recyclingu tuszy i tonerów.
    Przeniosłem. A co do rady na Twój problem to jeśli drukarka ma drukować przez interface USB to po pierwsze odinstaluj wszystkie inne urządzenia USB i zainstaluj drukarkę. To samo z folderem drukarek.. czy zainstalowane są wszystkie uaktualnienia z stron microsoftu??
  • #3 2491437
    necus
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam
    Drukarka jest jedynym urządzeniem na USB w tym komputerze. Jesli chodzi o uaktualnienia to są zainstalowane wszystkie sciagaja sie na bierząco ponieważ jest pod komputer podłączone stałe łacze. Wiec problem chyba jest w czyms innym.
    Pozdrawiam
REKLAMA