logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Klawiatura Creativa WCUQ0D - błędne przypisanie klawiszy, jak naprawić?

gery1985 04 Kwi 2006 15:40 1241 4
REKLAMA
  • #1 2492202
    gery1985
    Poziom 2  
    Niedawno zakupiłem sobie zestaw klawiatura+mysz bezprzewodowe Creativa...po jakims czasie klawiatura zaczęła świrowac, niby działa ,ale przyciski są inaczej skonfigurowane to znaczy ze nie dzialaja tak jak powinny
    Wciskam jakis a na ekranie pojawia sie jakbym wcisnal inny. Mysz dziala bez zarzutu. Prosze o pomoc. Model zestawu:WCUQ0D
  • REKLAMA
  • #2 2492353
    tronic1
    Spec od komputerów
    Ocena: 1108
    Na początek wymień baterie.
  • REKLAMA
  • #3 2492549
    bambamfcorp
    Poziom 12  
    Ocena: 7
    lool <brawo> :D nom wymien baterie to zawsze pomaga wiem co u mnie bylo :D zawieszala sie na maxa
  • REKLAMA
  • #4 2493040
    comp252
    Poziom 14  
    Ocena: 13
    Możliwe że wymiana bateri pomoże, nie znam tego zestawu ale może mieć ustawienia częstotliwości dla myszki i klawiatury zazwyczaj dwa zakresy sprawdź czy aby zgadzają się między urządzeniami a modułem odbierającym informacje od nich.
  • #5 5012263
    em-dzej
    Poziom 11  
    Ocena: 6
    WITAM MAM TĄ SAMĄ KLAWIATURĘ I MYSZ ALE PROBLEM INNY:

To co udało mi się z niej spisać to:
    CREATIVE
    FCCID: E8HKR-0350
    MODEL NO: WCUQ0D

opis problemu:
    przekaźnik włączam przyciskiem niebieska dioda miga jakieś 20-30 sekund można korzystać z myszy i klawiatury po czymdioda na przekaźniku przestaje migać i połaczenie z myszklą i klawiaturą pada.
    Trzeba znowu właczyć przekaźnik ręcznie i tak cały czas.
    Zepsuł sie przekaźnik czy co?? Sprawdzane na dwóch róznych kompach efekt ten sam.
REKLAMA