logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jaki tani tuner i konwerter do Cyfry+ zamówić przez internet?

danekffm 04 Kwi 2006 21:39 1611 4
REKLAMA
  • #1 2493499
    danekffm
    Poziom 11  
    witam!chcialbym wykupic abonament w cyfrze+ ale slyszalem ze ich tunery sa beznadziejne wiec chce kupic jakis lepszy a zarazem nie drogi.poradzcie cos najlepiej zeby go mozna bylo zamowic przez internet razem z konwenterem.z gory dziekuje za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2493668
    okulik
    Poziom 28  
    Ocena: 127
    tunery cyfry sa dobre - to co ma dzialac, dziala.
    Tylko nie bierz philipsa 3010, 6010, jak masz mozliwosc wyboru, antene wez ta co daja i bedzie dzialac.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 2496796
    Adam_uS
    Poziom 16  
    Ocena: 12
    jak kupisz tuner na własność to niebędziesz płacił kasy za najem dekodera i zawsze jak wymówisz im umowe to będziesz miał kanały FTA. Ewentualnie bez problemu na własnym tunerze możesz sobie pokombinowac i oglądac dodatkowo polsat ale oczywiście edukacyjnie. Jeśli tuner ma być niedrogi to polecam fergusona. Pracują bardzo stabilnie i niema z nimi większych problemów.
  • #5 2497036
    lukastuszyn
    Poziom 11  
    Ja mam ,fergusona DF 6000 CR i też jestem zadowolony . Pod Cyfrą chodzi OK no i ma polskie menu.
    Co prawda czekam na Humaxa HDCI 2000 ale ,,to już inna bajka,, ze względu na HDTV i pelne wykorzystanie możliwości telewizora LCD.
    http://www.satkurier.pl/?produkty/&kat=40&id=31581
REKLAMA