Posiadam telefon SonyEricsson T300 i zakupiłem przewód sygałowy do nigo. Podobno jest to kabel DATA (oznaczony jest T28). Chciałem przesyłać zdjęcia z telefonu do komputera. Teraz wiem, że przez kabel jest to trudne (ale podobno możliwe, ale trzeba sie trochę pobawić). Problem jest jednak w tym, że nie mogę przesyłać nawet zdjęć do telefonu. Posiadam oprogramowanie zściągnięte ze stronki producenta. Jest ono polecane na większości stron o tym telefonie. Jednak przy próbie wykożystania tego oprogramowania okazuje się, że nie może ono wykryć telefonu. Program "SonyEricsson MyPictires" cały czas bez żadnych efektów wyszukuje telefon, a program "Sony Ericsson Image Editor" poprostu nie wykrywa telefonu. Po właczeniu kabla do telefonu zostaje on wykryty jako zestaw HF, natomiast kiedy właczam wyszukiwanie telefonu w którymkolwiek z programów wyłącza się profil HF. Jak sprawić by telefon został wykryty przez komputer? Czy potrzebne są jakieś dodatkowe sterowniki? Jeśli tak to jakie i skąd je ściągnąć?
PCMAN
PCMAN