logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DVD Elta 8849. Czy warto kupić ten sprzęt? A może coś innego?

georg2601 07 Kwi 2006 09:54 2588 3
REKLAMA
  • #1 2502052
    georg2601
    Poziom 11  
    Ocena: 26
    Zastanawiam się nad kupnem DVD Elta 8849.Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś miał do czynienia z ww sprzętem. Proszę o wypowiedź czy warto w to inwestować , ewentualnie w co zainwestować.
  • REKLAMA
  • #2 2502424
    gart62
    Poziom 31  
    Ocena: 44
    Witaj!
    Sprzęt ten należy do tanich sprzętów klasy popularnej takich jak m.in. Manta, Provision itp.
    Mają one bardzo wiele funkcji (przydatnych i nie przydatnych w codziennym użytkowaniu), ale często mechanika lubi pracować dość głośno. Czasami obraz lub(i) dźwięk jest troszkę gorszy niż w sprzętach dobrych firm. Ważne, aby cena była przystępna (poniżej 200 zł) i jak najdłuższa gwarancja (2 lata).
    Jeśli się zepsuje po gwarancji, to i tak zwykle nie opłaca się ich naprawiać bo np. laser jest zbyt drogi.
    Mam do czynienia z Mantą i jestem z niej zadowolony, jak się zepsuje nie będzie mi żal odstawić ją lamusa.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • #3 3296212
    skudanet
    Poziom 2  
    swieta prawda nie polecam elty a dokladnie tego modelu sa problemu z polskimi znakami a firmware-u jak by nie było nawet na stronie
    www.elta24.pl
  • #4 3303624
    lukkil
    Poziom 20  
    Ocena: 39
    nie bierz tego..za ta cene masz Mante..naprawde fajne odtwarzacze..polecam..

pozdro
REKLAMA