logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panasonic TX-29PS12P model 100Hz kineskop QuntrixF. Czy warto kupić?

kosmik903 12 Kwi 2006 10:15 1280 3
REKLAMA
  • #1 2519120
    kosmik903
    Poziom 17  
    Ocena: 29
    Witam. pytanie dość nietypowe bo nie związane z uszkodzeniem.
    Rodzice planują kupić telewizorek. Dużo słyszałem o usterkach soych i dlatego mój wybór padł na Panasonica TX-29PS12P model 100Hz kineskop QuntrixF. Co sądzicie o tych kineskopach, czy telewizorek pochodzi kilka lat? Rodzice używają starego SANYO (około 15 lat) i szczerze mówiąc fajnie by było gdyby ten chociaż połowę tego czasu działał.
    Pozdrawiam.
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2519675
    edi22
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    witam,

mam ten model Panasonica już rok, i sprawuje sie jak narazie dobrze, kineskop w nim to LG/Philips "nowa jakość" podobno lepszej serii kineskopy, mój TV składany w Czechach, nie mam jak nazrazie żadnych zarzutów co do tv, świeci ładnie.

pozdrawiam
  • #4 2528085
    otto
    Poziom 12  
    Ocena: 1
    KUPUJAC TELEWIZOR nie sugeruj sie tylko marka ale musisz wiedziec ze telewizory produkowane obecnie musza miec dobra obrobke obrazu
    np.dobre odtwarznie dynamicznych scen /bez smuzen/ dodatkową obrobke wiernosci odtwarzania lini/ na ekranie nie ma prawa sie pojawiac
    tzw grzebien-czyli poszarpane linie ,to tylko dwie cechy z wielu ktore sa bardzo wazne ,najlepiej gdybys zamowil sobie katalog panasonica
    tam wlasnie przy kazdej marce jest napisane ktory ma jaka obrobke obrazu ,podam ci adres.

PANASONIC POLSKA SP.ZO.O
    AL.KRAKOWSKA 4 / 6
    02- 284 WARSZAWA
    TEL.022 338 11 00

masz tutaj jeszcze model tv samsung ktory powinienes miec.

jest to 13 glosnikowiec SAMSUNG SP 43H3HT.
    JEST TO NAJLEPSZY TV crt jaki wyprodukowano i cena jego nie jest wysoka ,zobacz jeszcze tv lg 29 lafinion - to jest tv ktory ma wszystko
    co potrzeba aby prawidlowo wyswietlal obraz iszczegoly /linie it./
REKLAMA