logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak udostępnić internet z komputera na telefon przez Bluetooth?

mavi 18 Kwi 2006 16:07 1845 5
REKLAMA
  • #1 2540464
    mavi
    Poziom 19  
    Ocena: 41
    Jak w temacie. Chodzi o to bym mógł przez bluetooth łaczyc sie z netem. właczam bluetooth w komputerze stacjonarnym, udostepniam interent i przesylam net na komorke. Czy cos takiego juz jest na rynku??
    pozdrawiam
    MM
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 2546143
    mavi
    Poziom 19  
    a ozna to w jakis sposob wyorzystac w innych telefonach?? skro robią już skypa przez bluetooth to chyba i net tylkopatrzc jak ktos udostępni

pdr.
  • REKLAMA
  • #4 2547045
    Mishot
    Poziom 24  
    Ocena: 68
    wątpie żeby ktoś się brał za taką robote... N80 nowa nokia (a propo dajcie troche kasy... podoba mi sie ona i do tego następczyni mojej 7650 :D ) ma już WiFi więc po co Ci net przez BT? ja mam WLAN tylko bym musiał pogadać z adminem żeby komórke podpiąć do sieci...(jakbym miał N80)
  • REKLAMA
  • #5 2549445
    mavi
    Poziom 19  
    Moj telefon to nokia 7610 i niestety ona nie wifi. Ma natomiast bluetooth. juz widzialem programy do sterowania kompem przez bluetooth, wykorzystywanie sluchawki do skypa, wiec moze i to ktos keidys wymysli. Jakbym mial N80 to bym nie napisał tego posta, bo i po co :)
REKLAMA