Mam kolumny Unitra Zg30c114 z wymienionymi basówkami na extreme (wiem szajs ale jak na moje potrzeby to moze być) http://www.allegro.pl/item100451950_tonsil_altus_mildton_gdn20_gdn_20_80_extreme.html#photo Chciałbym zrobić w nich BR tylko nie wiem jakiej ma być średnicy myślałem zeby był w przednim panelu po przeciwnej stronie przełącznika. Tylko jaki długoi i jaka średnica. Chciałbym jeszcze zrobić do nich suba na tym samym głosniku zeby parametry były takie same jak kolumn. Prosiłbym o jakies wymiary bo na oko mozna dużo zepsuć. Tylko chodzi mi o to zeby w subie nie było wzmacniacza tylko poprostu był podpinany jako głosnik do amplitunera wiem ze trzeba zastosować jakiś filtr basowy albo zwrotnice tylko jakie to by miało być i czy da się coś takiego zrobić i co o tym sądzicie jakby to grało ale oczywiście nie jestem audiofilem. Kolumny mam po to zeby posłuchać muzyki czy jakąś małą bibke w domu zrobić, słucham przeważnie techno (lubie nutke z qlimaxa) czasem hip hop. I jaki najodpowiedznieszy amplituner byście proponowali do takiego czegoś.
Z góry wielkie dzięki za każdą okazaną pomoc!!!!!!!!!!
Dodano po 32 [sekundy]:
I przepraszam jeżeli źle umieściłem post!!!!
Z góry wielkie dzięki za każdą okazaną pomoc!!!!!!!!!!
Dodano po 32 [sekundy]:
I przepraszam jeżeli źle umieściłem post!!!!