hm...tez jestem cieka ... i to bardzo jezlie oprcowales solucje to powinienes bardzo syzbko skontaktowac sie z SM Team lub Julvirem - chyab slono zaplacoa za rozwiazanie mysle ze mozmey spokojnie mowic o kwocie 6 cyfrowej
To ja zakładam nicka świrus15 i zadam pytanie jak załozyc spowrotem simloka na N70 bo sciagnąć to była bułka z masłem.
P.S. poważnie jeżeli kiedys ktos opracuje patent na smoka BB5 czy to będzie oparte na naszym dotychczasowym sprzecie (UFS,JAF,MTbox w końcu flascherka tymi sprzetami leci) czy bedzie to raczej zupełnie inna "blackbox" .
Tak chciałem cos wnieść do postu
Jak przytrzymacie w MENU * to powinno sie wlaczyc "Menu hot-line" i tam czwarta pozycja od gory jest "SIM lock" nalezy wprowadzic 10 cyfrowy kod. A reszta to zasługa wuja P
Szczerze? To cholera go wie P Dałem telefon, a on za dwa tyg. mi przyniosl bez simlocka. Tera bede mial normalne menu, tylko ze po ang. To chyba koniec tematu
✨ Dyskusja dotyczy poszukiwania oryginalnego, niebrandowanego firmware do telefonu Sagem myX6-2, gdyż oprogramowanie od operatora Orange jest nieakceptowalne po zdjęciu simlocka. Użytkownicy wskazują na trudności z wgraniem softu po zdjęciu blokady SIM, podkreślając brak łatwych narzędzi do flashowania. Pojawiły się sugestie, że rozwiązanie problemu simlocka jest kosztowne i dostępne jedynie przez specjalistyczne zespoły (np. SM Team, Julvir). Autor potwierdza, że telefon został odblokowany przez znajomego, co pozwoliło na dostęp do normalnego menu, choć w języku angielskim. Wspomniano także o metodzie aktywacji menu "hot-line" w telefonie, gdzie można wprowadzić kod simlocka. Wątek kończy się stwierdzeniem, że temat można zamknąć, gdyż problem firmware i simlocka został rozwiązany. Wygenerowane przez model językowy.