logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Radio Panasonic CQ-RDP855 – brak reakcji po założeniu panelu, świeci tylko PWR

ufens 05 Cze 2006 18:13 1525 4
REKLAMA
  • #1 2700604
    ufens
    Poziom 2  
    Mam problemik z radiem Panasonic CQ-RDP855.A mianowicie po zalozeniu panela jest podswietlony tylko przycisk 'PWR'a radyjko nie reaguje.za wszelka pomoc z góry dzięki.Nie jest to jakis super sprzet le optyka nowa więc szkoda z nim do wora.
  • REKLAMA
  • #2 2701610
    ikar55
    Spec od car audio
    Ocena: 340
    Jeśli gniazdo panela jest OK.Przedmuchaj lub przelutuj procesorek w panelu. Lubi mieć wiszące nóżki.
  • REKLAMA
  • #3 2716256
    ufens
    Poziom 2  
    Podziekowac,za rade ale zapytam jeszcze o jedno.Czy ten procesorek znajduje sie w panelu czy tez w radyjku.Rozebralem panelik i nie widze tam nic ,co by wygladalo na procesor?A,zas w radyjku jest cos takiego, ale nózki ma wporzadku(na oko oczywiscie).Gdybys byl na tyle kolezenski,to moglbys odpisac na moje pytanko.Pozdrawiam Hej!
  • REKLAMA
  • #4 2716761
    arko100
    Admin grupy RTV
    Ocena: 420
    ufens napisał:
    Czy ten procesorek znajduje sie w panelu czy tez w radyjku.Rozebralem panelik i nie widze tam nic ,co by wygladalo na procesor?

Panel z radia PANASONIC bez proceora :?: :?: Nie spotkałem się jeszcze.
    Kilka razy mi się zdarzyły przerwy na druku (pęknięte ścieżki). Ale to już: albo schemat w rękę, albo skrupulatne śledzenie ścieżek.
    Pozdr
  • #5 2722204
    grzegorz10
    Poziom 17  
    Ocena: 11
    Procesorek możesz mieć pod wyświetlaczem a tak ogulnie to lubiom padać LC 75854 w panelach i całe sekcje przycisków wtedy nie będą chodzić.

Zpozdrowieniami

grzegorz10
REKLAMA