Witam otóz mam problemik chcialbym podlczyc tego suba pod diore WS 504B tak aby podglaszajac diorka podglaszal sie tez sub (do diory mam podlaczone polarisy 200). Lecz problem glownie polaga na tym jak to podlaczyc gdyz jak wiemy diora na wyjscia zaciskowe a sub jest podlaczany poprzez gniazca RCA(chinch) a mianowicie wyglada to nastepujaco :
.......Podłączenie w subie................................Wyjscia z diory
.............L.............P...............................................L...............P
.input...(*)...........(*).........................................(-).(+).......(-).(+)
output.(*)...........(*)
"*" - wejscie chinch
Prosze o pomoc !!!! Bo raczej jestem amatorem w tego typu rzeczach i dopiero sie ucze a nie chcialbym uszkodzic sprzetu bo sporo na niego zbieralem ! Z gory dzieki za pomoc ! A wlasnie jak rozwiazac prblem z masa bo przeciez przy gniazdach RCA idzie rowniez masa. Prosze o jak najobszerniejsze wyjasnienie tego prblemu abym mogl wszystko skumac.
.......Podłączenie w subie................................Wyjscia z diory
.............L.............P...............................................L...............P
.input...(*)...........(*).........................................(-).(+).......(-).(+)
output.(*)...........(*)
"*" - wejscie chinch
Prosze o pomoc !!!! Bo raczej jestem amatorem w tego typu rzeczach i dopiero sie ucze a nie chcialbym uszkodzic sprzetu bo sporo na niego zbieralem ! Z gory dzieki za pomoc ! A wlasnie jak rozwiazac prblem z masa bo przeciez przy gniazdach RCA idzie rowniez masa. Prosze o jak najobszerniejsze wyjasnienie tego prblemu abym mogl wszystko skumac.