logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Części i komis głośników w Kołobrzegu

wiewior_kg 08 Cze 2006 19:15 1151 4
REKLAMA
  • #1 2710966
    wiewior_kg
    Poziom 26  
    Ocena: 10
    Mam takie pytanie odnośnie komisów. Natomiast mieszkam w Kołobrzegu i jak wiadomo za duże to miasto nie jest. I tu jest problem. Chciałbym zregenerować tzn. wymienić membrany w basach i cewki w sopranach w moich tonsilowskich kolumnach zgc-40-8-581 jednak pomimo poszukiwań na terenie miasta (tzn. wsi :D) nie mogłem znaleźć żadnego sklepu z częściami do głośników. I tu moja prośba. Proszę o zamieszczanie adresów komisów itp. sklepów z częściami do głośniów jak i komisów ze sprzętem. Myślę, że wielu osobom takim jak ja przydadzą się takie informacje. Z góry dziękuję i pozdraFFiam.

:lol: Wiewior_kG :lol:
  • REKLAMA
  • #2 2711773
    dj master
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    Witaj - Ty ze wsi? piekne i malownicze miasto - ja jestem z prawdziwej wsi , gdzie jest 9999,(9) lumeksów , ciuchalskich sklepów itp..
    i jeden sklep z głośnikami - sama chinszczyzna ...
    bllleeeeee

O tonsilu niekt tu nie słyszał xP

Proponuje wyjazd do koaszlina - chodz bedzie i z tym problem bo juz nie ma dobrych membran (byłem 6 miesięcy temu )

Pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 2714127
    wiewior_kg
    Poziom 26  
    Ocena: 10
    Ok jush mniej więcej wiem gdzie są dwa ze sprzętem audio. Byłem w nich i z tego co tam wypatrzyłem to same alphardy. Nawet zwrotnic 2 drożnych nie ma :D. O tonsilu jak nie było tak nie ma... :|
  • REKLAMA
  • #4 2738134
    dj magic
    Poziom 19  
    Ocena: 31
    Witam. Jak chcesz sam zregenerować membrany i wymienić cewki to znajdziesz na www.stx.pl Całe Allegro się tu zaopatruje. Jeżeli chcesz osryginalne membrany i cewkę Tonila to tylko bezpośrednio z "Tonsila" W stx musisz kupić towar za min 50 zł :( Jeżeli będziesz zainteresowany oryginałami moje gg 9260648 Mogę rownież je zregenerować. Pozdro
  • #5 2753767
    dj master
    Poziom 21  
    Ocena: 29
    W koszaLinie jest sklep z tonsilami ... !

byłem tam kilka razy - zawsze tam jestem , jak mam okazje być w koszalinie

PS: nawed dwa sklay są ... ale ten drugi to nie wiem gdzie
REKLAMA