Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

Clarion - problem z wpisaniem kodu

gzylo 29 Jun 2006 12:00 1784 2
    gzylo
    Level 2  
    witam
    problem z radiem polega na tym ze nie wiem jak go zmusic do ponownego wpisania kodu 5565, radio zostało resetowane przez wylaczenie bezpiecznikow na 24h a potem dla pewnosci na odlaczeniu akumulatora na 12h, po ponownym wlaczeniu na radiu pokazuje sie - - - - wszystko fajnie zdawalo by sie ze czas na kod ale radio odpowiada tylko na przycisk zasilania, w citroenie powiedzieli ze moga wyslac numery seryjne z radia i dadza mi nowy kod ;), troche nie o to chodzi, pozdro, macie moza jakis propozycje jak tu sie sprubowac uporac z tym wynalazkiem?
  • Helpful post
    damiancz
    Moderator of Car Radios
    :?: A może wystarczy nacisnąć i przytrzymać klawisz zmiany zakresu fal oznaczony najczęściej BAND albo wężykiem.

Włączyć radio i jak wyświetla kreski trzymać go kilkanaście sekund

:?: nie wiem jaki model Clariona :D
    gzylo
    Level 2  
    dobra zrobiłem tak właczyłem radio trzymajac bnd, i teraz dowiaduje sie ze cos piszczy w lewym głosniku :) dosc uciazliwie i jeszcze na dodatek zmieniarka jest nie podlaczona chyba :)

Dodano po 7 [minuty]:

dziekuje kolego teraz wpisalem kod i nie piszczy :) zajme sie teraz moze zmieniarka bo posluchal bym jakiejs muzyki :)

wszystko działa zmieniarka była porostu odpięta :), uwazam temat z zamkniety :)

dzikuje i pozdrawiam