logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Epsilon do TSOP48? Najlepsza opcja programatora do tych kości.

isiek78 29 Lip 2006 13:46 2581 5
REKLAMA
  • #1 2861377
    isiek78
    Spec od drukarek
    Ocena: 98
    Witam, po wielu bojach z moim willem, żeby zaprograować kość MX29LV800 i MX29LV160, dałem sobie na luz. Prawdopodobnie walnięty jest adapter, chcę do tych kości zastosować programator Epsilon z adapterem do lutowania mam pytanie jakie jest najlepsza opcja tego programatora do tych kości? Czy są jakieś źródła typu " Zrób to sam" ;) jak np. do willema?
  • REKLAMA
  • #2 2872995
    SONIK1
    Poziom 24  
    Ocena: 25
    Bardzo częstą przyczyną nie możności zaprogramowania tych kości są zabrudzone-nie doczyszczone nóżki kości -sprawdz
  • REKLAMA
  • #3 3037665
    Tomu$
    Poziom 14  
    Ocena: 1
    Nie ma schematów/obwodów dla w/w programatora - ale na pewno warto jest wysktobać na niego 75zł + 15zł za adapter jaki potrzebujesz. To b. fajny programatorek, który bardzo ładnie sobie radzi również z kostlami low voltage (3,3V) i super low voltage (1,8V) - czego o willemie raczej powiedzieć nie można - a właśnie takie pamięci coraz częściej pojawiają się w sprzęcie...
  • REKLAMA
  • #4 3037858
    RafalB

Poziom 28  
    Ocena: 222
    Lutowane adaptery to totalna pomylka, meczylem sie z tym kilka razy fakt ze kosci sie zaprogramowaly ale to jest tragedia ;)
    Jezeli chcesz wydawac swoje pieniadze sciagnij sobie adaptery do willema z Sivava.com
    Mialem i szczerze polecam, dodatkowo tansze o polowe od wszystkiego co oferuja u nas w kraju.
    Konto firmowe:
    iFixThis
    Łowmiańskiego 18, Poznań, 60-685 | Tel.: 516XXXXXX (Pokaż) | Strona WWW: https://www.instagram.com/ifixthis.pl/
  • REKLAMA
  • #5 3038240
    isiek78
    Spec od drukarek
    Ocena: 98
    To fakt, że coraz częściej trafiają do mnie płyty np. z kością 49V002 i Willem nie rozpoznaje ich, ale jak chwile je pomęczte to zaprogramuje. Dowiadywałem się o Epsilonie i używają go serwisy RTV do kości 3,3V. Postaram się zakupić w najbliższym czasie, jak go potestuje razem z Willemem to dam znać co do jakich kości uzywać.
REKLAMA