logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Wybór elektrycznej golarki do twardego zarostu i średnio wrażliwej skóry

Ziemniakk 01 Sie 2006 13:40 1271 4
REKLAMA
  • #1 2869756
    Ziemniakk
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Witajcie denerwuja mnie juz maszynki typu Mach 3 itp nie gola dokladnie, tak sama jednorazowki.I zastanawiam sie nad zakupem maszynki elektrycznej ale tu do was pytanie, w co warto zainwestowac, zalezy mi na dobrej cennie ale rozniez na dobrym goleniu..CZekam na wasze sugestje...

Ps..Zarost raczej twardy....Skora twarzy srednio wrażliwa....
  • REKLAMA
  • #2 2869939
    Pablo1964
    Moderator
    Ocena: 640
    Przy maszynce elektrycznej nie licz na dobre golenie. To tak jakbyś się golił co 2-gi dzień.
  • REKLAMA
  • #3 2870113
    qstosz
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 249
    jeżeli ma dogolić to niestety trzeba zainwestować.liderzy to philips i braun.w filipsie nieżle sprawdza się system ruchomych głowic.w braunie też jest ruchoma głowica.im dokładniej dostosuje się do twarzy to wiadomo że dokładniej,szybciej i przyjemniej.
  • REKLAMA
  • #4 2870131
    forestx
    Spoczywaj w Pokoju
    Ocena: 494
    Używałem macha3. Żonka mnie obdarowałe braunem i tak jak wyzej pisze-napisane jest: po goleniu masz półdniowy zarost. Przezuciłem sie na brzytwę a brauna używam na kacu - wiadomo co wtedy człowiek sobie może brzytwą zrobić :D.
  • #5 2870221
    Ziemniakk
    Poziom 13  
    Ocena: 1
    Rozumiem-czyli nigdy nie ogoli Cie jak zyletka..Ale mam pytanie co jednak warto by kupic prosilbym o podanie propozycji najlepiej z allegro...Dziekuje i pozdrawiam....
REKLAMA