logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Motorola T720 po zalaniu - grzejący się GCAP

arti123 04 Sie 2006 00:34 751 3
REKLAMA
  • #1 2878441
    arti123
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 96
    trafiła mi sie jedna sztuka po zalaniu motorola t720, nawet się włączała, po wymyciu jej w wanience i wysuszeniu , gdy podłączam baterie GCAP mocno się grzeje no i oczywiście nie włącza się.
    drugi problem to k700i , wymieniałem switcha antenowego , po tym zabiegu nie działa klawiatura... ?? choc wcześniej działała.. ot takie dwa problemy z którymi nie mogę dać sobie rady. może ma ktos na to patent ?
  • REKLAMA
  • #2 2878783
    zdzislaw_g
    Poziom 18  
    Ocena: 9
    Skoro w motce grzeje się gcap to trzeba go wymienić (pewnie ma zwarcie). Co do K700 to może uszkodziłeś klawiaturę lub złącze, ew. układ odpowiedzialny za pracę klawiatury i joysticka (jeśli on też nie działa).
  • REKLAMA
  • #3 2878839
    network1
    Poziom 22  
    Ocena: 3
    w k700 swich jest praktycznie po drugiej stronie złącza od klawiatury pewnie za mocno grzales i poszlo złącze obejrzyj z kazdej strony złącze- ja stawiam ze to złącze gdzies nie łączy
  • #4 2879049
    arti123
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 96
    network1 napisał:
    w k700 swich jest praktycznie po drugiej stronie złącza od klawiatury

praktycznie to właśnie nie i dlatego mnie dziwi że nie chodzi, dodam jeszcze że włączyć się włączy, ale wyłączyć przyciskiem też się nie da, no i próba podłączenia pod cruisera-telefon się sam włącza, nie mozna zabootować :( ( czy z baterią, czy bez baterii, czy na zasilaczu )
REKLAMA