witam z duża pomocą ( za co wielkie dzinki mam juz wiedze jak rozmieścić głośniki w aucie) teraz chciałbym zastosować zwrotnice z moim samochodzie
zmachol nie bo nie mam odpowiednich głośników
a więc tak dowiedziałem sie że będą mi potrzebne 2 zwrotnice
na tył i na przód z tyłu chciałem mieć tylko bass a z przodu ładny sopranik
na wyposażeniu mam 2 głośniki te oczywiście na tył idą
-z przode są głośniki oczywiście dwie sztuki
kenwood kfc-1028c
- i jeszcze dwa tweetery
jak juz wspomniałem będą potrzebne dwie zwrotnice ale coś mi sie zdaje że chyba by sie przydały trzy zwrotnice
każda zwrotnica by zasilał pare głosników (jedna tył druga przód i trzecia tweetery
tera bym prośił kogoś aby doradziłe mi jakie zwrotnice musza być oczywiście chciałbym zrobić je sam ale jeśli ktoś dobierze ze sklepowych to tez nie ma problemu
wiadomo jakie zwrotnice
jedna nastawiona na bass druga do tych głosników kenwood co są zamontowane z przodu i jedna zwrotnica na tweetery
chciałbym aby zwrotnice był bardzo dobrze dopasowane
aha i jeszcze mam kadio kenwood kdc-309a
a i jeszcze te zwrotnice sie dzielą na pasywne i aktywne ale tego pojęcia nie jarze którę są lepsze ??
bardzo bedę wdzięczny za wszelaką pomoc
zmachol nie bo nie mam odpowiednich głośników
a więc tak dowiedziałem sie że będą mi potrzebne 2 zwrotnice
na tył i na przód z tyłu chciałem mieć tylko bass a z przodu ładny sopranik
na wyposażeniu mam 2 głośniki te oczywiście na tył idą
-z przode są głośniki oczywiście dwie sztuki
kenwood kfc-1028c
- i jeszcze dwa tweetery
jak juz wspomniałem będą potrzebne dwie zwrotnice ale coś mi sie zdaje że chyba by sie przydały trzy zwrotnice
każda zwrotnica by zasilał pare głosników (jedna tył druga przód i trzecia tweetery
tera bym prośił kogoś aby doradziłe mi jakie zwrotnice musza być oczywiście chciałbym zrobić je sam ale jeśli ktoś dobierze ze sklepowych to tez nie ma problemu
wiadomo jakie zwrotnice
jedna nastawiona na bass druga do tych głosników kenwood co są zamontowane z przodu i jedna zwrotnica na tweetery
chciałbym aby zwrotnice był bardzo dobrze dopasowane
aha i jeszcze mam kadio kenwood kdc-309a
a i jeszcze te zwrotnice sie dzielą na pasywne i aktywne ale tego pojęcia nie jarze którę są lepsze ??
bardzo bedę wdzięczny za wszelaką pomoc