Witam kupilem ostatnio sobie drukarke HP LaserJet 1018. Jest podlaczona kablem USB 5 metrów. Z instalacja sterownikow byly problemy, mianowicie WinXP Pro wykrywal urzadzenie ale nie rozpoznawal go, po wielu probach instalacji sterownikow wykryl drukarke. Nastepnym problemem bylo brak komunikacji z drukarka, po wylaczeniu w menedzerze urzadzen: standardowy rozszerzony kontroler hosta PCI to USB - wszystko bylo OK (drukarka chodzi normalnie), gdy tylko wlacze znow jest brak komunikacji.
Mam tez problemy z nagrywarka LG GSA-4166B mianowicie nie chce nagrywac, a odczytuje wszystkie plyty normalnie. Verbatimow przy nagrywaniu wogole nie widzi.
Gdy wlaczylem film w Windows Media Player komp mi sie odrazu zresetowal, zdarzylo mi sie to 3 razy. pozniej bylo wszystko ok.
Mam takie cos gdy gram w gry gdzie grafika jest wykorzystywana (temp ok 91 stopni C) po wylaczeniu kompa i wlaczeniu go z powrotem nie chce sie uruchomic. Karta gr nie wysyla sygnalu do monitora, dysk nie pracuje, slychac tylko zaslacz. Musze poczekac kilka minut i wszystko dziala juz normalnie.
Moj sprzet:
Plyta gl: ASUS A7N8X Deluxe
Procek: AMD Athlon 2600+ XP
Pamiec: 2x256 TWINMOS
Grafika: ASUS GF FX5200 128 mb (podczas pracy na win temp 60 stopni C)
HDD: Samsung 80 GB
Zasilacz: 300W (mozliwe ze jest to jego wina - to tylko moje podejrzenia)
DVD-ROM TOSHIBY
DVD-RAM LG
Prosze o pomoc. Z góry dziekuje za sugestie, pomysly, rady. Napewno sie przydadza.
Mam tez problemy z nagrywarka LG GSA-4166B mianowicie nie chce nagrywac, a odczytuje wszystkie plyty normalnie. Verbatimow przy nagrywaniu wogole nie widzi.
Gdy wlaczylem film w Windows Media Player komp mi sie odrazu zresetowal, zdarzylo mi sie to 3 razy. pozniej bylo wszystko ok.
Mam takie cos gdy gram w gry gdzie grafika jest wykorzystywana (temp ok 91 stopni C) po wylaczeniu kompa i wlaczeniu go z powrotem nie chce sie uruchomic. Karta gr nie wysyla sygnalu do monitora, dysk nie pracuje, slychac tylko zaslacz. Musze poczekac kilka minut i wszystko dziala juz normalnie.
Moj sprzet:
Plyta gl: ASUS A7N8X Deluxe
Procek: AMD Athlon 2600+ XP
Pamiec: 2x256 TWINMOS
Grafika: ASUS GF FX5200 128 mb (podczas pracy na win temp 60 stopni C)
HDD: Samsung 80 GB
Zasilacz: 300W (mozliwe ze jest to jego wina - to tylko moje podejrzenia)
DVD-ROM TOSHIBY
DVD-RAM LG
Prosze o pomoc. Z góry dziekuje za sugestie, pomysly, rady. Napewno sie przydadza.
- coś mi się wydaje że to troszke za dużo