logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Unitra Aida AWS 103 – bardzo cichy dźwięk na wejściach gramofon i magnetofon

motomaniak1990 29 Sie 2006 22:57 1787 4
REKLAMA
  • #1 2967653
    motomaniak1990
    Poziom 2  
    Pare dni temu dostalem ten amplituner od dziadka po rozkreceniu okazalo sie ze jest caly zakurzony wyczyscilem go i kupilem kabel do podlaczenia do komputera . Po podlaczeniu okazalo sie ze na wtyku gramofon dzwiek jest bardzo slaby i gra sam sopran na wejsciu magnetofon jest teroszke lepiej ale nadal jest cicho mimio ze podglosze go do konca gdy wlacze radio moc na glosnikach jest i bardzo glosno gra co moze byc przyczyna tego ze tak cicho gra pod tymi wejsciami dziękuje za pomoc
  • REKLAMA
  • #2 2967700
    marian1981.02
    Spec od sprzętu Unitra
    Ocena: 754
    Raczej wina kabla
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #4 2972703
    motomaniak1990
    Poziom 2  
    Ten problem juz opanowqalem tyo byla wina kabla dzeiki za pomoc ale mam jeszcze jeden problem z nim mianowicie na jednym kanale gdy gra muzyka nagle prawy glosnik sie scisza i tak strzela i juz dobrze gra ale to jest uciazliwe bo nie moge glosniej muzyki poscic bo to tak co pare minut sie robi a nawet czesciej co to moze byc [/GVideo]
  • #5 2975845
    motomaniak1990
    Poziom 2  
    Ja jestem poczatkujacym milosnikiem elektryki i nie wiem co sie moze dzieac prosil bym o pomoc bo to strzelanie doprowadza mnie do szalenstwwa mi sie tak wydaje ze moze to byc popsuty jakis kondensator ktory nie trzyma pradu i jak sie wyladuje t tak strzelea i na nowo ma znowu prad sam juz nie weim prosze niech ktos mi napisze jesli mial taki sam probl;em i wie jak go rozwiazac
REKLAMA