logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

AQUAMATIC 3 CANDY - Jak wymienić łożyska? Krok po kroku i potrzebne części

laufer11 15 Wrz 2006 17:07 3889 4
REKLAMA
  • #1 3023196
    laufer11
    Poziom 2  
    Ocena: 1
    W trakcie wirowania i nawet podczas ręcznego kręcenia bębnem słychać głośną pracę łożysk. Czy ktoś potrafi mi podpowiedzieć jak krok po kroku dokonać wymiany tych łożysk. Jakie części należy zabezpieczyć na wykonanie tej naprawy. Ze wstępnych oględzin wynika , że nie będzie to takie proste , ale wasze podpowiedzi i sugestie napewno pomogą mi przebrnąć przez ten temat.

Moderowany przez skryn:

Przeniosłem z "Schematy AGD".

• REKLAMA
  • Pomocny post
    #2 3023480
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • REKLAMA
  • #3 3024367
    laufer11
    Poziom 2  
    Faktycznie to wydaje mi się bardzo trudne, zwłaszcza najbardziej martwi mnie, czy uda mi się zdemontować te wszystkie podzespoły, i czy przy okazji nie uszkodzę ich mocowań. To jedna sprawa, a druga zależy mi bardzo na tym aby być przygotowany do technicznej części problemu. Chcę wiedzieć czy uszczelka płaszcza wodnego przy rozpoławianiu ulegnie zniszczeniu? Rozumiem że potrzebne są również dwa łożyska i jeden uszczelniacz. bo jeśli chodzi o uszczelniacz to nawet w sklepie serwisowym powiedzieli mi, że jest problem.
  • REKLAMA
  • #4 3026390
    Konto nie istnieje
    Konto nie istnieje  
  • #5 3026992
    laufer11
    Poziom 2  
    Narazie dziękuje, będe się brał za tą pralkę, myśle że mam wystarczająco informacji
REKLAMA