Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś w szczecinie ściąga simlocka z Samsunga z400 (na miejscu). Z góry dziękuję za odpowiedź. Pozdrawiam.
Czy wolisz polską wersję strony elektroda?
Nie, dziękuję Przekieruj mnie tamZbycho9 napisał:Przy UST Pro2 bym polemizował miałem ostatnio takiego locka i pomimo zdjecia MSL i zdjęcia locka bez rezultatów wkładałem karty z innych sieci panowie z USTPRO2 powinni przestać jeść Kiebaby i poprawić ten problemik:D a tak na poważnie chciałem spróbować wklepać kod jak w innych samsungach wcześniej bo po rozblokowaniu niekiedy pojawia się "0000000" ale wolałem nie ryzykować i zabawa z Z400 zakończyła się do następnego razu Fon był ze smokiem na Orange.. Zobaczymy chciałbym go jeszcze raz bo jest nowy update do USTPRO i może coś by z tego wyszło a na marginesie to do USTPRO trzeba anielskiej cierpliwości bo grymasi jak małe dziecko raz chce mu się robić raz musi go wyręczać UFS:D
Pozdrawiam
inco napisał:Zbycho 9 za takie pieniadze jakie kosztuje to ust to jest G....!Wszystko co robi ust zrobisz za darmo!Ja fleszowałem zv10 i z500 jak na tym nawet fleszy nie było!Znajomi którzy to mają wszyscy sa zawiedzenie!No i to przestawianie windowsa żeby to wogóle odpalic!USTPRO2 TO SHIT!!!!!!!
inco napisał:Zbycho 9 za takie pieniadze jakie kosztuje to ust to jest G....!Wszystko co robi ust zrobisz za darmo!Ja fleszowałem zv10 i z500 jak na tym nawet fleszy nie było!Znajomi którzy to mają wszyscy sa zawiedzenie!No i to przestawianie windowsa żeby to wogóle odpalic!USTPRO2 TO SHIT!!!!!!!