logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

ALPHA-IV PHILIPS 1H0 035 156A - radio resetuje się przy szukaniu stacji, wsad?

czar 07 Paź 2006 18:45 1332 2
REKLAMA
  • #1 3094727
    czar
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Witam radio dokładnie to ALPHA-IV(PHILIPS) 1H0 035 156A
    Była uszkodzona pamięć wstawiłem drugą wsad sciągnąłem z elektrody radio się uruchomiło ale podczas szukania stacji wyłącza sie na chwile i wraca do poprzedniej częstotliwości tzn jesli np na 1 była częstotliwosc 91MHZ i puszczam szukanie i na 91,5MHz jest stacja to radio na moment się wyłączy i wróci do 91MHz. Czy jest to spowodowane złym programem do tego radia czy to tez jakas usterka. Próbowałem innego wsadu ale wogóle nie chce przyjąć kodu. Czy w tym radio stoi pamięć 24c02?
    Procesor to RC5-DC587VA
    Jeśli to wina wsadu prosze o dobry wsad
    Dziękuję pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3094772
    SlaweK
    Poziom 43  
    Ocena: 913
    Niestety, to typowe zachowanie po podłożeniu zawartości, czasem trzeba sprawdzić kilkadziesiąt wsadów i wybrać najlepszy ale większość kończy naprawę jak w miarę gra. A pamięć sama z siebie praktycznie się nie psuje, czasem zawala się wsad to wtedy ratuje się ile się da danych z oryginału.

SławeK
  • #3 3094833
    czar
    Poziom 15  
    Ocena: 22
    Tak tylko to radio juz ktos próbował robić więc orygianlnego wsadu juz nie ma i nie bedzie. Więc prosze o podesłanie ewentualnego wsadu
    Dziękuje pozdrawiam
REKLAMA