logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

[272] Błąd Debugger detected przy uruchamianiu programów jak ufssuite, directcom

mefistofilos 08 Paź 2006 13:11 2795 4
REKLAMA
  • #1 3096684
    mefistofilos
    Poziom 28  
    Ocena: 87
    Witam!

Mam problem jak w temacie, podczas instalowania badz tez uruchamiania wszelakiego rodzaju programów wyskakuje mi taki błąd... Nie wiem co jest grane. Zaden program np. ufssuite, directcom itp. nie chcą mi sie uruchomic... błąd ten poprzedza dlugie myslenie komputera.
    Jesli ktos wie, w czym lezy problem... bylbym dozgodnie wdzieczny za pomoc...

pozdrawiam mefisto
    Załączniki:
    • [272] Błąd Debugger detected przy uruchamianiu programów jak ufssuite, directcom bez tytułu.JPG (21.64 KB) Musisz być zalogowany, aby pobrać ten załącznik.
  • REKLAMA
  • #2 3097193
    ciubas
    Poziom 22  
    Ocena: 11
    witam,

masz zaistalowany jakis kompilator jezyka C?

jezeli tak, prawdopodobnie jest to spowodowane tym.

pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #3 3097217
    krzychoocpp
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 58
    Witam, :arrow: ciubas Zainstalowanie kompilatora C nie ma wiele wspólnego z debuggerem.

Sprawdź czy nie masz debuggera sprzętowego (np. SoftICE) oraz czy masz wyłączone usługi debuggerów, jakie pojawiają się po instalacji np. Visual Studio, jeżeli jesteś programistą i instalowałeś takie rzeczy.

Niewykluczone też, że jakieś robactwo powoduje taki efekt, działąjąc podobnie do debuggera.

Pozdrawiam, Krzysztof.
  • REKLAMA
  • #4 3097259
    mefistofilos
    Poziom 28  
    Ocena: 87
    :arrow: krzychoocpp zadnych programów programistów, bynajmniej na tym komputerze... byc moze jest jak mowisz... robak robi swoje. Przeskanuję dokladnie system, jesli nie pomoze zrobie format i zobaczymy czy bedzie dziac sie to samo...

:arrow: ciubas mnie takze podobnie jak krzychoocpp wydaje sie ze kompilator C nie ma wiele wspolnego z debuggerem... no i dla uzupełnienia nie mam takowego zainstalowanego ;)

pozdrawiam,

Szymon
  • #5 3098885
    tzok
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 6532
    Większość środowisk programistycznych (IDE) ma zintegrowany debuger, stąd te podejrzenia były uzasadnione. SoftICE jest jak najbardziej _programowym_ debugerem, sprzętowe debugery... było coś takiego (np. Action Replay do Amigi) :/
REKLAMA