Elektroda.pl
Elektroda.pl
X
Please add exception to AdBlock for elektroda.pl.
If you watch the ads, you support portal and users.

PROBLEM-podłączenie xenon do volvo S60-POMOCY!!!

creox 17 Oct 2006 15:20 3569 4
lampy.pl
  • #1
    creox
    Level 10  
    Witam,
    Mam problem - zamontowałem lampy xenonowe do VOLVO S60 2005rok, wczesniej auto mialo zwykle lampy-ktore ulegly uszkodzeniu. I po podpięciu i włączeniu świateł, lampy tylko błyskają - zapalaja sie i gasną, a na desce rozdzielczej pojawia sie kompunikat o spalonej żarówce. Prawdopodobnie komputer odrzuca je ze względu na inne obciązenie. Może ktoś walczył z tym tematem i coś poradzi, ewentualnie jakiś warsztat co zna ten temat i zrobi to porządnie - bo serwis to chce od razu pół samochodu wymieniac.
    Pozdrawiam i dzieki za pomoc
  • lampy.pl
  • #2
    krolikkuba
    Level 11  
    Witam
    Ale rozumiem ze ma Pan instalacje elektryczna do ksenonów?
  • lampy.pl
  • #3
    xenon99
    Level 1  
    witam mam podobny problem w mercedesie viano. Po podlaczeniu xenonow po kilku sekundach gasna i pojawia sie na desce kontrolka ze spalona zarowka.Moze jakis opornik zalozyc rownolegle by zwiekszyc pobor pradu?Jak ktos zna metode na usuniecie prosze o pomoc Z gory DZIEKUJE!!!!!!!!.
  • #4
    mateo027
    Level 26  
    Trzeba uaktywnic xenony komputerem.
  • #5
    Bolek02
    Level 11  
    Polecam niezalezny serwis - biuro(malpa)volvotech.pl, tam ci powiedzą co i jak nieodpłatnie a w usługach ceny duuuuuuużo niższe niż w ASO:D:D:D