logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panasonic NVL25 - Odtwarzanie przerywane, działa tylko przewijanie

maniek 14 Lip 2003 15:14 1366 3
REKLAMA
  • #1 288313
    maniek
    Poziom 12  
    Ocena: 49
    Podobny do NVJ-35.
    Przy PLAY odtwarza 2 sekundy potem podgląd do tyłu 2 sekundy i znowu play 2 sek i tak w kółko.Przewijanie w obie strony prawidłowe.
    Wymieniłem standardowo elki w zasilaczu,przełącznik funkcji,telerzyk pod sensorem wyczyszczony,mechanika złożona prawidłowo.
    Skończyły mi się pomysły,może ktoś miał podobny przypadek kliniczny?
    :cry:
  • REKLAMA
  • #2 288323
    MANGI
    Poziom 20  
    sprawdź ręcznie prawidłowość play bez właczonego zasilania, pokrecaj palcem capstan, może coś jednak blokuje

ale ja jednak upierał bym się przy przełączniku funmkcji bo są 2 rodzaje, mogłeś zastosować niewłaściwy
  • REKLAMA
  • #3 288329
    maniek
    Poziom 12  
    Ocena: 49
    Przy ręcznym Play wszystko bez zacięć,Przełącznik taki sam jak oryginał...
  • #4 288438
    peter falk
    Specjalista AGD
    Ocena: 3358
    W mojej "klinice" stoi taki "objekt", który miał podobne objawy,a który z kolei porzucił właściciel, gby dowiedział się ile kosztuje scalak serwa. Po paru latach znalazł się jednak "dawca" scalaka, przeszczep się udał i pacjent żył, ale niestety został biedaczek dawcą części mechanicznych i przetwornicy, więc jeśli chcesz podaruję Ci kompletną sprawną płytę i masz problem z głowy i nie musisz lecieć do Biedronki.... .
REKLAMA