logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Poszukiwany plastikowy element przełączający do szlifierki Hitachi G13YC

7marek7 19 Paź 2006 22:55 2793 3
REKLAMA
  • #1 3134003
    7marek7
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    Witam
    zaczeło się tak, znajomy przyniósł w/w szlifierkę bo nie łączyło coś w wyłączniku, rozebraliśmy wyłącznik parę razy włączyliśmy i wyłączyliśmy okazało się że plastikowy bolec popychający taki mały plastikowy element przełączający styki jest za krótki ,wyrobił się dla sprawdzenia naszej koncepcji sprawdziliśmy jeszcze raz. No i stało się sprężynka wyskoczyła z obudowy popychając większość elementów, poleciało to we wszystkie strony. Znależliśmy wszystko opócz małego plastikowego elementu przełączającego styki. mam ogromną prośbę do szanownych Forumowiczów jeśli macie gdześ spaloną ,niedziałającą ale posiadającą ten mały, czarny, plastikowy element proszę o kontakt. Ten typ szlifierki posiada miękki start.
    pozdrawiam 7marek7
  • REKLAMA
  • #2 3135066
    Andrzej Ino
    Poziom 13  
    Ocena: 11
    Nie mam osobiście czegoś takiego ale proponował bym pochodzić lub dzwonić po serwisach lub punktach usługowych.
    Oni jeśli coś takiego naprawiają to mogą mieć coś z wymiany.
    Powodzenia !!
  • REKLAMA
  • #3 3140030
    7marek7
    Poziom 12  
    Ocena: 9
    OK będę próbował.
  • #4 10669020
    Stefan Trompeteler
    Poziom 1  
    Witam myslę ze mogę conieco pomóc ponieważ naprawiam taki sprzęt jak Hitachi G13YC,G13S2 i tak dalej. wracając do wylącznika to należy wymienic na nowy ,jak nie uprawiam napraw na krótką metetę ,serwisy posiadają częsci orginalne prawda drogie .Robert
REKLAMA