Witam, wkoncu udalo mi sie dostac zegary z obrotomirzeme do passata B3 silnik ABS. Niestety po zalozeniu wyszly problemy a mianowiecie wskaznik temperatury zaniza o jakies 10 stopni a wskaznik poziomu paliwa o jakies 5 litrow (wiem bo wczesniej zalozone pokazywaly dobrze wiec napewno nie jest to czujnik tempepratury cieczy). Uzyskalem informacje od sprzedajacego zebym, przelozyl ze starych zegarow regulator napiecia ale jak to znalesc nie mam pojecia. Probowalem przekladac wskazniki ze starych zegarow ale dalej to samo. Moze macie jakis sposob na zregenerowanie licznikow, bo szkoda mi oddawac licznik z obrotomierzem i kierunkami u gory jest ciezki do znalezienia . POZDRAWIAM
Acha jeszcze jest taka rzecz ze wskazniki odrazu nie reaguja dopiero po czasie zaczyna pokazywac ze jest paliwo i wskaznik temperatury osiaga okolo 75 stopni (gdy silnik juz ma 90 wiem bo wnetylator sie zalancza). A wczesniej ciagle leza w martwym polozeniu.
Acha jeszcze jest taka rzecz ze wskazniki odrazu nie reaguja dopiero po czasie zaczyna pokazywac ze jest paliwo i wskaznik temperatury osiaga okolo 75 stopni (gdy silnik juz ma 90 wiem bo wnetylator sie zalancza). A wczesniej ciagle leza w martwym polozeniu.