logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pentagram Cerberus. Nie ma internetu. Skrętka. Reset.

czajnikx 25 Paź 2006 19:45 1375 1
REKLAMA
  • #1 3152864
    czajnikx
    Poziom 13  
    Ocena: 30
    witam dostałem w poniedziałek ten router podłączyłem do kompa ustawilem nazwe użytkownika i hasło (neostrada) za pomocą skrętki. Następnego dnia wszytsko działało ok. Jednak w środe jak włączyłem kompa nie miałem internetu kliknołem na połączenie sieciowe i okazało się że router nie odbiera pakietów. Zresetowałem router i nic to nie pomogło to przełączyłem się ze skrętki na USB i odziwo na tym kablu komputer widzi router a skrętka na bank nie jest rozwalona bo na wszystkich kompach był ten sam problem. Co mam zrobić ?? i jak skasować kompletnie dane z routera bo ten przycisk reset go tylko restartuje acha mój windows to xp professional w ustawieniach sieciowych mam ip automatyczny pomocy.
  • REKLAMA
  • #2 3156152
    Lukisz
    Poziom 12  
    Ocena: 4
    To znaczy, że na wszystkich portach RJ45 nie masz neta?? Tylko na USB. Jeżeli tak to oddaj router na gwarancję. Bo najprawdopodobniej uszkodzony został modół odpowiedzialny za te złącza a USB posiada osobny modół.
REKLAMA