logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak kupić i zamontować polską fonię w Daewoo GB14H2NS?

onlybarca 30 Paź 2006 22:11 1098 5
REKLAMA
  • #1 3170832
    onlybarca
    Poziom 2  
    Mieszkam w Anglii, posiadam cyfre+ i chcialem równiez podlaczyc tunerek z telewizorem w drugim pokoju. Podlaczylem wszystko zwyklym kablem telewizyjnym i obraz jest ok ale niestety nie ma dzwieku. Jesto to mały (14 cal), telewizor Daewoo, a dokladnie model: GB14H2NS. Kumpel powiedzial mi że to pewnie wina telewizora, że nie posiada on Polskiej fonii i trzeba kupic fonie... . Telewizor był kupiony w UK takze bardzo mozliwe ze to własnie jest przyczyna braku dzwieku bo Angielska BBC dziala bez problemu. Mam tylko problem skad w internecie moge kupic taka fonie? Znajoma z Polski wybiera sie tutaj za 3 tygodnie takze do tej pory chcialbym to kupic.

Moglibyscie mi podac jakas strone skad mozna kupic fonie taka aby pasowala do mojego telewizora :?:

ps. Czy jest to trudna robota zmiana takiej fonii na Polską???

Z gory wielkie DZIEKI :wink:
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #3 3170880
    onlybarca
    Poziom 2  
    Ale jak moge podlaczyc tv za pomoca kabla euro z drugiegi pokoju??? sa aż takie długie przedłużki (okolo 15m)???
  • REKLAMA
  • REKLAMA
  • #5 3170925
    onlybarca
    Poziom 2  
    tylko taki av sender jest troche drogi (moj tv 3/4 tego :D), a nie da sie kupic fonii pasujacej do tego tv?
  • #6 3170948
    misiupan
    Poziom 35  
    Ocena: 441
    to są przykładowe kwoty i przykładowe aukcje .15metrów kabla też sporo kosztuje , płytka taka do przestrojenia to koszt około 20 zł-odbiór czasem kiepski , taki nadajnik to około 50 zł -za tyle da się kupić , czasem nawet taniej -są urządzenia typu nadajnik -odbiornik i są takie nadajnik - mini antenka przy telewizorku , i też działa idealnie.
REKLAMA