logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

HITACHI dysk twardy 30GB/60GB – jak usunąć hasło i czy warto sprzedać z blokadą?

Jara 02 Lis 2006 10:08 1088 1
REKLAMA
  • #1 3178717
    Jara
    Poziom 11  
    Ocena: 2
    witam mam mały problem dostałem w rozliczeniu 2 laptopy opchnołem wszystkie 2 na czesci za całkiem niezła kaske jedyne co mi z nich zostało to 2 dyski HITACHI jeden 30gb a drugi 60gb maja hasła których niestesty nikt nie zna :cry: czy jest to problem zdjecie z nich hasełka ile moge dostac za te dyski sprzedajac z hasełkami czy duzo trace sprzedajac z hasłem ?? dzieki z góry za pomoc wszystkim :)
  • REKLAMA
  • #2 3178964
    Artur k.
    VIP Zasłużony dla elektroda
    Ocena: 1692
    Witam

Dysk za hasłem jest jak dla mnie warty 0 zł

Regulamin tego forum nie pozwala na podawanie metod ściagania zabezpieczeń z jakichkolwiek urzadzęń, w związku z tym odpowiedzi na pytanie "jak ściagnąć hasło " nie uzyskasz.

Nie mniej jednak taka operacja jest możliwa i są ludzie którzy sie zajmują, jednak obawiam sie że koszty takiej operacji przewyższą wartość dysku.

Sprzęt moze pochodzić z nielegalnego źródła, więc nie wiem czy ktokolwiek podejmie sie takiego zabiegu, no chyba ze posiadasz dokumenty stwierdzające legalne nabycie sprzetu (zarówno przez Ciebie jak i przez osobe która sprawiła Ci taki prezent oraz wszsytkich tych którzy kiedy kolwiek byli właściciemi tego sprzętu).

Ostrzegam też że handlowanie sprżetem pochodzącym z kradzieży to przestępstwo, więc nie chwal sie że coś takiego zrobiłeś jeśli nie masz na to papierów.

Pozdrawiam
REKLAMA