logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Pralka ładowana od frontu lub z gory do 1000zl- poradzcie!

wooxoo 02 Lis 2006 23:12 1271 1
REKLAMA
  • #1 3181735
    wooxoo
    Poziom 11  
    Ocena: 1
    Witam potrzebuje porady w zakupie pralki do 1000zl. Nie owijajac w bawelne nie znam sie za bardzo na sprzecie tego typu i prosilbym osoby w temacie o udzielenie porad i przykladow co do pralki - jaka marka, dlaczego ona, itp itd... przede wszytkim jak dla mnie chodzi o jej dlugozywotnosc, miejmy nadzieje ze pomoze mi ktos znalezc cos wartego uwagi w tej klasie cenowej...

Moderowany przez skryn:

Przeniosłem z AGD.

• REKLAMA
  • #2 3182552
    rectosei
    Poziom 14  
    Ocena: 3
    wooxoo napisał:
    Witam potrzebuje porady w zakupie pralki do 1000zl. Nie owijajac w bawelne nie znam sie za bardzo na sprzecie tego typu i prosilbym osoby w temacie o udzielenie porad i przykladow co do pralki - jaka marka, dlaczego ona, itp itd... przede wszytkim jak dla mnie chodzi o jej dlugozywotnosc, miejmy nadzieje ze pomoze mi ktos znalezc cos wartego uwagi w tej klasie cenowej...

Zachęcam do przeglądnięcia wątku "Jaką pralkę kupić", jest w górze ekranu. Jest tam naprawdę dużo wartościowych informacji na temat kupna pralki i czego przy tym należy unikać. Generalnie jednak unikaj Whirpoola i Polara oraz produktów włoskich. Pzdr. :)
REKLAMA