logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Belinea 1925 S1W - brak obrazu podczas instalacji Windows XP, komunikat o częstotliwości

Majster_P. 15 Lis 2006 16:45 1470 2
REKLAMA
  • #1 3227562
    Majster_P.
    Poziom 12  
    Witam wszystkich.
    Mam taki problem z monitorkiem LCD, Belinea 1925 S1W, podczas instalacji nowego windowsa xp, wyświetlił mi menu <to niebieskie> gdzie sie wybiera gdzie i formatuje dysk, ale gdy dałem dalej i przeszedł do instalacji juz komponentów, nadawania nazwy komputerowi, wyboru połączenia sieci itd juz nie wiedziałem co sie dzieje bo pojawił sie komunikat po za częstotliwością, i przeszedł do stanu uśpienia, tak samo dzieje sie podczas wyboru którego windowsa chce urzywac nie widze menu, a podczas uruchamiania wszystko jest ok.Puzniej juz na windowsie dział bez zarzutu żadnyc resetów, wyłaczeń, na zadnej grze, filmie czy coś takeigo.Czy mzoebyc to wina Monitora czy raczej problem z Karta graficzną ATI 9550.
    Dziki z góry za wszelką pomoc.
  • REKLAMA
  • #2 3238526
    misiupan
    Poziom 35  
    Ocena: 441
    witam , jak będziesz miał włączony komputer to w ustawieniach karty graficznej , przetestuj monitor na różnych ustawieniach ,rozdzielczość i odświerzanie , mozliwe ,że monitor -choć wątpię , nie pracuje na wszystkich rozdzielczościach .
  • #3 3240554
    Richi
    Poziom 39  
    Ocena: 144
    Monitor jest nowy a więc masz chyba jeszcze gwarancję.
    Być może masz uszkodzony soft w tym monitorze.
    Jak pisze poprzednik, sprawdź rozdzielczości, które ten monitor posiada pod windowsem.
REKLAMA