logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Panda a CB - jak przeciągnać kable do zasilania itp...

stilo_kielce 18 Lis 2006 13:41 1400 5
REKLAMA
  • #1 3236792
    stilo_kielce
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Witam wszystkich! W najbliższym zasie dostanę w firmie nową pandę w miejsce dotychczasowego atosa.

Uczucia mam jednak mieszane, bo atosa miałem w wersji prime z klimą , elektryką szyb, wspomaganiem itp. a pandzine dostanę gołą.

I właśnie tu chciałem się was zapytać o parę kwestii.

Otóż jak wiem, w pandzie nie ma...miejsca na zapalniczkę, a tym samym nie ma gdzie podpiąć CB radia. Czy ktos przerabiał temat przeciągania kabli itp.?? Poprosiłbym o ewentualne fotki jak to zrobić.

Sprawa druga - to montaż radyjka. Gdzie najlepiej w pandzie je zamocować??? tez poprosiłbym o ewentualne fotki
  • REKLAMA
  • #2 3237681
    vvaldek
    Poziom 28  
    Ocena: 386
    zapalniczke mozna zalozyc o ile nie ma poduszki pasazera w miejsce wylacznika poduszki ktory znajduje sie w polce pasazera
  • REKLAMA
  • #3 3238790
    stilo_kielce
    Poziom 13  
    Ocena: 2
    Okay, pomysł wydaje się być okay - tylko skąd pociągnąć kable najlepiej? Bezpośrednio od akumulatora, czy z kostki, która podobno znajduje się pod dywanikiem w okolicach hamulca ręcznego?

Jeśli dysponuje Kolega zdjątkami, to bym bardzo poprosił
  • REKLAMA
  • #4 3238841
    maxylewith
    Poziom 11  
    Ocena: 13
    zasilanie ze stacyjki. A radio na srodkowej konsoli na gorze.Innego miejsca tam chyba nikt nie przewidzial. Przed montazem glosnikow drzwi zaopatrz sie w dystanse pod glosnik 165mm, bo wdrzwiach jest dziura i nic wiecej
  • REKLAMA
  • #5 3240762
    vvaldek
    Poziom 28  
    Ocena: 386
    mysle ze najlepiej podlaczyc sie pod groby czerony kabel zasilajacy skrzynke bezpiecznikow . oczywiscie poprzez dodatkowy bezpiecznik 15 -A
  • #6 4825407
    zsunaj
    Poziom 2  
    CB podpiołem pod bezpiecznik radiowy. Wady - CB niestety działa tylko przy właczonym silniku
REKLAMA