logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Naprawa uszkodzonego Smart Clipa !!! Czy to możliwe?

Brzoza 27 Lis 2006 20:46 1364 6
REKLAMA
  • #1 3270162
    Brzoza
    Poziom 14  
    Ocena: 8
    Witam
    Przeglądając allegro natknąłem się na aukcje na której ktoś oferuje się że naprawia uszkodzone Smart Clipy, jak dotąd szukałem i kilka osób mówiło mi że jest to niemożliwe, przynajmniej w polsce nikt tego nie robi. Rozmawiałem z tym kolesiem i twierdzi że ma jakieś zaprogramowane układy które wymienia i wszystko działa, podobno ściąga je od rusków.
    Doradźcie co na ten temat myślicie, nie chce się dac naciąc.

http://allegro.pl/item145783913_upgrade_naprawa_smart_clip_clone_do_2_18_tylko_tu.html
  • REKLAMA
  • #2 3270653
    klostazy
    Poziom 23  
    Ocena: 42
    Możliwe może być, bo najczęście pada soft w sart clipie.
  • REKLAMA
  • #3 3271399
    Brzoza
    Poziom 14  
    To w takim razie skocze chyba do tego kolesia i jak mi postawi mojego smart clipa to dam znac co i jak.
  • REKLAMA
  • #4 3272742
    Brzoza
    Poziom 14  
    Byłem dzisiaj u kolesia i oddałem mu smarta, przed chwilą dostałem od niego SMSa że smart jest do odbioru !!!!!!!!!!! Dzwoniłem do niego i smart działa !!!!!!!!!! Jutro jade go odebrac :D:D:D
  • REKLAMA
  • #5 3273644
    strzelec82
    Poziom 18  
    Ocena: 6
    Witam.

Tak się składa że mam starego smart- clipa Clona 2.05 który od pewnego czasu leży zakurzony (uzywany w sporadycznych przypadkach z uwagi na posiadanie Victora). Mieszkam bardzo blisko Gliwic i jestem zainteresowany zaktualizowaniem smarta do wersji 2.18 wybiorę się do tej osoby w tym tygodniu - dam zanć jaki rezultat - jeśli ktos będzie zainteresowany

Pozdrawiam
    Michał
  • #6 3275223
    Brzoza
    Poziom 14  
    A ja juz dzisiaj odebralem smarta i smiga! :D Wreszcie odzyskalem clipa i to z wersja 2.18 :P
  • #7 3295885
    Multi_COM
    Spec od GSM
    Ocena: 60
    jezeli jest ktos zainteresowany updatem clona v2.05 na wersej v2.18 lub "zmiana" orygianal z firmware not found (Ci co wiedza co to oznacza to wiedza o co chodzi) to nie ma z tym najwiekszego problemu - wiecej na technika(_at_)multi-com.pl

Podsumowanie tematu

✨ Naprawa uszkodzonych urządzeń Smart Clip, szczególnie problemów z oprogramowaniem (softem), jest możliwa. W dyskusji potwierdzono, że istnieje osoba oferująca serwis polegający na wymianie zaprogramowanych układów, co pozwala na przywrócenie pełnej funkcjonalności urządzenia. Usługa ta obejmuje również aktualizację oprogramowania do wersji 2.18. Użytkownicy, którzy skorzystali z naprawy, potwierdzili skuteczność metody i działanie Smart Clipa po serwisie. Wspomniano także o problemie z firmware „not found” oraz o możliwości aktualizacji klonów Smart Clipa z wersji 2.05 do 2.18. Oferta serwisowa jest unikatowa na polskim rynku i opiera się na importowanych komponentach, co budziło początkowe wątpliwości, jednak praktyczne doświadczenia potwierdzają jej skuteczność.
Podsumowanie AI na podstawie dyskusji. Może zawierać błędy.
REKLAMA