logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

Jak naprawić N-Gage po nieudanym fleszowaniu Tornadem?

arczi114 02 Gru 2006 09:48 969 3
REKLAMA
  • #1 3285266
    arczi114
    Poziom 28  
    Ocena: 12
    Witam,zakupiłem Nokie N-Gage z najniższa wersja softu,nie chciała odczytac mi danych z karty pamieci mimo ,że ja telefon widział, więc wgrałem najwyższa wersje, niestety po tym zabiegu telefon padł- nie mogłem zresetowac ustawien,dodam,ze nie zrobiłem za pierwszym razem -Format User Area, pewnie dlatego,ze tak czesto tych Symbianów nie robie,jak mogę go postawic Tornadem????wiem ,że są jakies pliki czyszczace,niestety nie moge ich nigdzie zassac, (czyszczenie flasha robione),temat pilny....
  • REKLAMA
  • #2 3285292
    NOOKIA
    Poziom 28  
    Ocena: 37
    wgraj PM-a i zrób resety Ngage mają to do siebie że po flashu wywala im sie obszar PM (nie ma zasięgu nie można porobić resetów itp)
  • REKLAMA
  • #3 3285436
    Kuśnier
    Poziom 13  
    Ocena: 17
    podlacz pod tornado, zaznacz jedyie full factory defaults i init simlocks a potem format user area
  • #4 3285574
    arczi114
    Poziom 28  
    Ocena: 12
    he,niestety ,ale te tricki robiłem juz na swiezo po uwaleniu telefonu, Format.., nie idzie zrobic, wywala error, a PM wgrywałem zczytanego z tego telefonu- przed wgrywaniem zczytałem go..,chyba ,że lepiej jakoegos innego sparawdzonego, to prosiłbym o zapodanie

Dodano po 2 [godziny] 43 [minuty]:

czy nikt nie ma pomyslu na tego N-Gage???temat nadal aktualny i pilny!!!!czy sa jakies fleshe czyszczące?
REKLAMA