logo elektroda
logo elektroda
X
logo elektroda
REKLAMA
REKLAMA
Adblock/uBlockOrigin/AdGuard mogą powodować znikanie niektórych postów z powodu nowej reguły.

DVD Kiss DP-1000 EU - zawiesza się w losowych miejscach

panwitan 06 Gru 2006 09:40 1182 2
REKLAMA
  • #1 3300255
    panwitan
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    witam wszystkich mam problem z odtwarzaczem dvd kiss dp-1000 eu po odpaleniu idzie normalnie ale w czasie filmu zwiesza sie jagby losowo raz w tym miejscu a innym razem w innym na tym samym filmie niewiem czy to laser czy jakieś zimne luty proszę o pomoc gdzie tszukać z góry dzieki pozdrawiam
  • REKLAMA
  • #2 3301251
    Jack14
    Poziom 38  
    Ocena: 175
    Wiem że nie jest to najlepsze wyjście ale w pierwszej kolejności jeśli masz taką możliwość to wsadź dobrą płytkę czyszczącą do napędu.
    Jeśli to "coś" pomoże to znasz rozwiązanie "zabrudzony laser" i należy go fachowo przeczyścić jeśli nie to szukamy przyczyny dalej.

ps
    zawiesza się to jak to należy rozumieć?
    "zamraża" obraz czy się wyłącza czy co?
    i pytanie zasadnicze na koniec tak jest z wszyskimi płytami czy kilkoma?

Pozdrawiam
  • #3 3301377
    panwitan
    Poziom 11  
    Ocena: 5
    ZAMRAŻA OBRAZ I TO SIĘ DZIEJE TAK ZE WSZYSTKIMI PŁYTAMI A LASER JUZ WYCZYŚCIŁEM I BEZ ZMIAN MOZE JESZCZE JAKIEŚ RADY Z GÓRY DZIEKLI POZDRAWIAM

Moderowany przez Jaś Kula:

Przeczytaj https://www.elektroda.pl/rtvforum/faq.php zwłaszcza punkt 10.9 . Pisanie dużymi literami (z włączonym caps lockiem) jest w społeczności internetowej odbierane właśnie jako krzyk.

REKLAMA