na pewno jeden kanał działa, bo w drugim na próbe wymontowałem stka, ale go niedługo wlutuje i zozbacze, a teraz pomierzę te 5V o których mówisz
Dodano po 10 [minuty]:
a więc sprawdzone i nie ma na stabilizatorze tych 5V, dochodzi coś na poziomie 38mV teraz zajmę się wlutowaniem tego drugiego stka i zobaczę czy drugi kanał bangla

a później zobaczę po schematcie co i jak z tym IC601
Dodano po 2 [godziny] 41 [minuty]:
dwa kanały działają, jednak coś jest nie tak jakby przedwzmacniacz nie był do końca sprawny :/ wzmacniać coś tam wzmacnia, jednak to nie jest czysty dźwięk, prawie wcześniej wystrzelił kondensator w zasilaniu jest jeden rezystor przykopcony, także wymienię te rzeczy + niektóre konensatory w torze sygnałowym, być może coś pomoże, no i pozostaje to jeszcze podziałać coś z diodami bo w dalszym ciągu nie udało mi się tego dobrze zrobić :/
Dodano po 1[dniach]
po dzisiejszych bojach wyszło to że styki 8V od trafa co idą do pcb nie łączą także dalej napięcie nie szło na stabilizator IC601,
gdy to poprawiłem, okazało się że na wejsciu tego stabilizatora napięcie wynosi prawie 12V jednak na wyjściu jest na poziomie 38mV czyli tak jakby go zupełnie nie było

proste...
trza szukać nowego stabilizatorka 5V (1A) a dalej się zobaczy,
póki co dźwięk zniekształcony i za cichy oraz w dalszym ciągu nie ma podświetlenia, jutro zobaczymy co dalej

dzisiaj już sklepy pozamykane
Dodano po 1[dniach]
po wymianie stabilizatora wszystko wróciło do normy - jak ręką odjął:
diody zaczęły świecić, przedwzmacniacz prawidłowo działa, teraz tylko pozostaje mi wymienić kondensatory w zasilaniu gdyż się wcześniej nieco wybrzuszyły, wymienię również R531 i R610 gdyż się trochę "spociły" od pracy
i to by było na tyle - AVE DIORA